Ambities voor je gamekamer: deze retro-prenten van game-taferelen | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Illustrator Glen Brogan is geen onbekende in de wereld der videospelletjes. Zijn koddige en vintage-achtige tekeningen verschenen eerder al als filmposters in Overwatch, maar daarnaast krabbelt hij ook tal van andere taferelen uit bekende games en films. Wellicht de nieuwste ambitie voor je woon- of gamekamer in huis…

Onderstaande selectie van prenten is slechts een kleine greep uit het totale aanbod van Brogan. Reis af naar @GlenBroganArt om meer van zijn werk te aanschouwen, waaronder ook Guardians of the Galaxy, Steven Universe, Planet of the Apes, eigen werken en nog veel meer getekende goedheid.


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Eet smakelijk!
 1.   
  Tom's avatar

  De Fallout-prent is zonder meer het sterkst, imo. Erg gaaf kleurenwerk en in zijn geheel gewoon een mooi plaatje. Mochten ze ooit in de aanbieding zijn op posterformaat; ik sta paraat.

 2.   
  S3MM3R's avatar

  Zieke illustraties damnn son

 3.   
  Thomsnov's avatar

  Ik heb een licht gevoel dat hij iets heeft met billen šŸ˜‰

 4.   
  Bram_M99's avatar

  Echt een geweldige tekenstijl, wacht op een game die ik speel.