Titanfall 2 krijgt gratis coöperatieve Horde-modus: Frontier Defense

Volgende week krijgt Titanfall 2 zijn eerste coöperatieve spelmodus: Frontier Defense. In deze spelcomponent gaan teams van tot vier spelers de strijd aan met vijf verschillende golven van steeds sterkere vijanden. Voor het doden van die vijanden verdien je geld, dat je vervolgens tijdens de pauze tussen twee waves kunt uitgeven aan allerlei hulpmiddelen, zoals Arc Traps en Sentries.

Ook speel je Aegis-rangen vrij tijdens de Frontier Defense-modus, waarmee je upgrades kunt vrijspelen die (voorlopig) alleen van toepassing zijn op die component. Frontier Defense speelt zich af op vijf verschillende en bestaande mappen: Homestead, Forwardbase Kodai, War Games, Rise en Blackwater Canal. Rise is een nieuwe map voor Titanfall 2, maar spelers van het eerste deel zullen hem al wel kennen.

Verder kent de spelmodus drie normale moeilijkheidsgraden én een moeilijkheidsgraad die onder de naam “Insane” door het leven gaat. Lees alles over de Operation Frontier Shield-uitbreiding op de website van EA.

De DLC verschijnt op 25 juli en is gratis voor alle bezitters van Titanfall 2. Check hieronder de trailer.

 1.   
  Tom's avatar

  Fuck yeah. Dit was een van de vetste modi voor het originele Titanfall. Goede zaak dat die terugkeert.

 2.   
  gamerfriend01's avatar

  Tom schreef, "Fuck yeah. Dit was een van de vetste modi voor het originele Titanfall. Goede zaak dat die terugkeert. "

  Maar wat heb je eraan met zo weinig spelers. Het zijn loyale ontwikkelaars, maar eerlijk gezegd de game is echt geflopt. Servers zijn zo goed als leeg… 😥

 3.   
  Tom's avatar

  Op pc vind ik het persoonlijk nog wel meevallen. De keren dat ik de game even opstart, krijg ik toch altijd een (volle) server binnen een seconde of dertig.

  In ieder geval sneller dan Star Wars: Battlefront wist voor te schotelen, een paar maanden na release.