Norscans aangekondigd als speelbaar ras voor Total War: Warhammer

Over enkele maanden komt Total War: Warhammer 2 uit, maar ondertussen wordt het eerste deel niet verwaarloosd. Op 10 augustus wordt namelijk het Norsca-ras toegevoegd aan de game. Iedereen die Total War: Warhammer 2 pre-ordert of aanschaft binnen een week na de release, krijgt gratis toegang tot dit speelbare ras. De beschrijving van het Norsca-ras doet sterk denken aan het populaire beeld van de Viking:

In the far north, between the Chaos Wastes and the Sea of Claws, lies Norsca. A barren, inhospitable peninsula in the far north of the Old World, it is home to ferocious tribes of warriors, hardened by the relentless blizzards, the barren icy tundra and the monstrous denizens of this accursed land. Fanatical servants of the dark gods, they will stop at nothing to prove their primal might, in a relentless hunt for worthy foes and fresh raiding grounds.
De legers van de Norscans zijn snel en venijnig en hun campagnes zijn gebaseerd op plundering en vernietiging. Dat wordt ook weerspiegeld in de gameplay met de Norscans: bij een overwinning kun je er onder andere voor kiezen om een nederzetting met de grond gelijk te maken of monumenten te wijden aan de duistere Norscan-goden.

De DLC bevat twee nieuwe facties, die worden geleid door unieke Legendary Lords. Ook worden er nieuwe Lords en Hero-typen toegevoegd. Ook de gewone units worden uiteraard niet vergeten: er worden meerdere nieuwe, monsterlijke gevechtseenheden toegevoegd, zoals War Mammoths en Frost-Wyrms.

Zoals eerder al gezegd, is de Norsca-uitbreiding gratis voor mensen die Total War: Warhammer 2 pre-orderen of kopen in de eerste week na de release op 28 september, oftewel: voor iedereen die het vervolg koopt vóór 5 oktober. Mocht je dat niet van plan zijn, kun je de DLC ook kopen voor 9,99 euro. Momenteel is het pakket op Steam echter te koop met tien procent korting. Deze korting verloopt na de release van de Norsca-content op 10 augustus.

Check hieronder de cinematische trailer voor de Norscans.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren