Weeaboo stemacteur is koning der korte sketches | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Tot voor kort een heuse Vine-held, maar nu is stemacteur SungWon Cho voornamelijk terug te vinden op YouTube en andere sociale media. Met zijn zware en wendbare stemgeluid maakt Cho ongekend droge filmpjes en korte sketches, die meer dan eens herkenbaar zullen zijn voor liefhebbers van games en anime.

Onderstaande video’s tonen een kleine greep in de game-gerelateerde ongein van SungWon Cho, beter bekend als ProZD:


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Eet smakelijk!
 1.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Heyu Tom. We gaan toch niet schelden he?! 😛

 2.   
  Tom's avatar

  Als we het over de term weeaboo hebben, dan absoluut niet. ProZD heeft zelf in een andere video ingestemd met een plagende YouTube-reactie over het feit dat hij een enorme weeb was. Kon ook hij zich wel in vinden.

 3.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Lol, echt waar? 😆

  Well atleast his honest with himself. 😛