Overwatch-helden in rockabilly-stijl zijn coole kikkers | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

De helden van Overwatch zijn niet enkel kleurrijk en krachtig, maar bieden ook goede canvassen voor uiteenlopende fan art. Neem bijvoorbeeld kunstenaar Dat, die al sinds het verschijnen van Overwatch geobsedeerd is met het spel en nog altijd interessante kunstwerkjes maakt rondom de personages.

Dat maakt in het specifiek jaren-50-versies van de Heroes uit Blizzards populaire online shooter. Alles in de zogenaamde rockabilly-stijl, met veel leer, grote oorbellen en legio opgeknoopte doekjes.

Onderstaande lijst bevat momenteel vijftien verschillende Overwatch-helden, maar er komen er immer meer aan:
Grotere versie (en uiteraard de prenten ter verkoop) zijn beschikbaar op Art of Dat.

Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Eet smakelijk!
 1.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Geweldig stukje artwork, met name mijn fav Tracer & D.VA. Als er posters daarvan bestonden zou ik er meteen een kopen. 😀

  Edit: Omg laat maar zitten, ze zijn werkelijk te koop op de site van deze artist! 😮

 2.   
  Mattiees's avatar

  junkrat blijft ook geniaal gemaakt. Ik hoop echt dat ze deze skins nog een keer gaan toevoegen!

 3.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Ik verwachtte Overwatch varianten van Pepe. Clickbait!!11!!11

 4.   
  Tom's avatar

  Poolyatta is leef.

 5.   
  Kroelbeertje's avatar

  Dit zouden echt epic skins zijn