The Escapists 2 verschijnt 22 augustus alweer

Eind vorig jaar ging het hoge woord eruit: het populaire ontsnappingsspel The Escapists zou een vervolg gaan krijgen. “Ergens in 2017” werd destijds nog geroepen, maar inmiddels weten we beter. Uitgever Team17 en ontwikkelaar Mouldy Toof Studios hebben namelijk bekendgemaakt aanstaande 22 augustus op de proppen te komen met The Escapists 2.

In The Escapists 2 is het aan spelers om gezamenlijk een uit gevangeniscomplex in de rimboe te ontsnappen. Daarbij kun je solo te werk gaan of kundig samenwerken met (online) medespelers. Iedere speler kan zich specialiseren in vechten, voorwerpen craften en andere tactische eigenschappen. De mogelijkheden om eigenzinnig te werk te gaan (en je bajesklant op te dossen) zijn daarbij significant uitgebreid te opzichte van het origineel.

De gevangenis van dit vervolg is in tien verschillende thema’s te variëren, met nog een compleet nieuwe bajes in het verschiet voor de gamers die pre-orderen, genaamd “The Glorious Regime”.

The Escapists 2 staat op 22 augustus te verschijnen voor Steam, Xbox One en PlayStation 4, tegen de richtprijs van 19,99 euro.

  1.   
    mmx's avatar

    Team 17 ,die maakten in de Amiga tijd de betere games .Kijken wat dit is .