The Last of Us in LEGO-vorm is bijzonder spot-on | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Een van dé hits van 2013 was zonder meer Naughty Dogs bejubelde The Last of Us, een post-apocalyptisch avontuur voor de PlayStation 3. Om weer even terug in die sublieme sfeer te komen, maakte bouwfanaat Christophe een interessante mock-up voor een The Last of Us LEGO-set.

Onderstaande beelden tonen hoe een LEGO-pakket van The Last of Us eruit zou zien, en waarom we die ontzettend graag in het echt zouden willen…


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Eet smakelijk!
  1.   
    Pim Huberts's avatar

    Dit ziet er wel echt dope uit! Als hier een echt bouwpakket van komt ga ik misschien even mijn jeugd terugroepen om aan de slag te gaan met dit Lego bouwpakket!

  2.   
    Tom's avatar

    Ik vermoed toch dat LEGO dit soort ideeën niet snel oppakt. Het ziet er fantastisch uit, maar het is natuurlijk wel in strijd met die standaard visie van LEGO dat het ook gemakkelijk te bouwen moet zijn. Of het moet onder die replica-serie van het merk vallen, maar die zijn ook weer lekker aan de prijs.