Battlefield 1 en Titanfall 2 binnenkort naar Origin Access en EA Access

Electronic Arts heeft aangekondigd dat gebruikers van haar abonnementsdiensten Origin Access en EA Access met flink wat nieuwe toptitels aan de slag kunnen. Zo liet de uitgeverij weten dat Battlefield 1, Titanfall 2, alle uitbreidingen voor Star Wars Battlefront en De Sims 4 (Digital Deluxe Edition) binnenkort worden toegevoegd aan de abonnementendienst. Ook kunnen bezitters nog voor de release van FIFA 18 aan de slag met een Play First Trial.

De titels zullen tussen juli en september in de zogenaamde ‘Vault’ verschijnen. Vanaf vandaag kun je al aan de slag met de uitbreidingen van Star Wars Battlefront, in aanloop naar de release van het tweede deel in november. Xbox One-gebruikers mogen binnenkort ook aan de slag met de Play First Trials voor Madden NFL 18, NHL 18 en NBA Live 18.

Origin Access en EA Access gelden al langer als de vaste abonnementsdiensten voor pc en Xbox One van Electronic Arts, waarbij je voor een vast bedrag toegang krijgt tot een groot scala aan toptitels. Voor 3,99 euro per maand of voor 24,99 per jaar krijg je toegang tot meer dan zeventig titels van EA, alsmede 10% korting op aankopen in Origin, EA’s eigen game-platform.

 1.   
  Neolite's avatar

  Ik blijf dit echt een uitstekende deal gezien de prijs en wat je er voor terug krijgt. Nu koop ik de meeste games gewoon los maar voor diegene die dat niet kunnen is hier echt niks mis mee.

 2.   
  fdennis's avatar

  Neolite schreef, "Ik blijf dit echt een uitstekende deal gezien de prijs en wat je er voor terug krijgt. Nu koop ik de meeste games gewoon los maar voor diegene die dat niet kunnen is hier echt niks mis mee."

  Gezien de prijs is dit zeker een goeie deal. Want 25 euro per jaar is heel schappelijk. Zeker omdat de grote games na 6 maanden ook te vinden zijn in EA acces. Daar zou Sony nog iets van kunnen leren. Die vragen 17 euro per maand voor een zootje oude games…

 3.   
  Batman360x's avatar

  Mooie dit! Ook altijd goed om Fifa te spelen 🙂