Vul je vrijdagavond met muzikale game-bliepjes met de EINDBAAS livestream

Vanavond is het weer zo ver: EINDBAAS maakt een comeback met een vers feestje in de EKKO te Utrecht. De dansbare chiptune-concerten zijn op sabbatical geweest, maar vanavond worden er weer volop game-bliepjes gepompt met EINDBAAS 22, een cross-over met Night at the Arcade.

Mocht je er niet bij kunnen zijn maar toch willen meegenieten van wat live chiptune-festiviteiten, dan kun je het gehele optreden volgen via Twitch. Vanaf 22:00 barst het 8-bit concert los, met internationale dj’s als Monodeer, Absolute Valentine en Demoscene Time Machine.


Wij van GamersNET zijn vanavond live met onze eigen game-uitzending vanaf 21:00, maar zullen na die stream automatisch overschakelen naar de stream van EINDBAAS. En die zal ongetwijfeld tot diep in de nacht door blijven dreunen…

 1.   
  Pim Huberts's avatar

  Misschien blijf ik wel hangen na de stream! Ik neem aan dat jullie de stream hosten waardoor gamersnet gebruikers met elkaar nog kunnen praten?

 2.   
  Tom's avatar

  Uiteraard! EINDBAAS staat op de auto-host, dus als het goed is, wordt Amador meteen opgevolgd door de stream van het concert. Daarbij blijft de chat dus intact, mochten mensen nog wat na willen babbelen met een dansbaar deuntje erbij.

  Ik ben zelf trouwens wel op het feestje, dus misschien kan ik de webcam opzoeken en even zwaaien.

 3.   
  Kroelbeertje's avatar

  Ik ga ook lekker kijken / luisteren