Gamersnet.nl

EDGE 6D racesimulatiestoel treedt in verkoop, maar kost een flinke duit

We kregen het imposante vehikel al even te zien tijdens het DiRT 4 launch-evenement, maar nu is hij daadwerkelijk te koop in Nederland: de EDGE 6D simulatiestoel van Gforcefactory.

Deze racestoel, die game-getrouw schudt, tilt en kantelt, moet uitermate geschikt zijn voor de echte simulatieliefhebber. Een liefhebber die bovendien ook niet al krap bij kas zit. Het afnemen van je eigen EDGE 6D begint immers bij de adviesprijs van 6.995 euro.


Voor de bijna zevenduizend ballen krijg je het basispakket van de EDGE 6D thuisgestuurd, enkel en alleen voor privégebruik. Middels een eigen offerte is het bewegende race-platform verder uit te breiden met alternatieve stoelen, extra consoles voor apparatuur en meerdere monitorarmen, allemaal tegen extra betaling uiteraard.

Ben jij de spaarrekening al aan het plunderen of gaat dit kaliber simulatie je toch echt een stapje te ver? Wij zijn benieuwd naar jouw ambities als woonkamercoureur. Ondertussen is GamersNET al druk bezig met de aanvraag van een review sample, zodat we de EDGE 6D wellicht ooit ter test krijgen voor GamersNET Gear…