De slechtste game aller tijden | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

We hebben al vaker bericht over E.T. the Extra-Terrestrial, volgens velen de slechtste game aller tijden. Onderstaande video van Great Big Story is echter een mooie introductie in het verhaal achter dit gedrocht, en vertelt je binnen vier minuten alles wat je moet weten.

Deze Lunchtip werd ingestuurd door StroopKonijn!


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Eet smakelijk!
 1.   
  tranceguy's avatar

  Was ik al bang voor… Probleem is alleen dat ET geen slechte game is en zeker niet de slechtste ever. Wie dat zegt roepen allemaal mensen na die er geen ruk verstand van hebben. Moet je de Atari docu maar eens kijken wat de gast die ‘m gemaakt heeft er over zegt.

 2.   
  DeAdSeYe's avatar

  Big Rigs: Over The Road Racing, dat is toch echt wel de slechtste games ooit!

  https://www.youtube.com/watch?v=h6DtVHqyYts

 3.   
  sjaak19832015's avatar

  Superman op de Nintendo 64 slechtse game ooit.

 4.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Dacht even dat het over de console versie van Battlefield 3 zou gaan