Vingerpistoolgevecht uit Tales from the Borderlands slaat alles | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Een aardige kanshebber op het meest wazige stukje videogame ooit: dit bizarre vingerpistoolgevecht in Tales from the Borderlands. Telltales verhalende spel over de Borderlands-wereld bevat een segment in het hoofdkantoor van Hyperion, waar iedereen geheel traditioneel meedoet aan epische shootouts met hun vingers. Leuk om zelf in te spelen, maar ook zonder alle context een bizarre verschijning…


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Eet smakelijk!
Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren