GamersNET RADIO Live: Peter en Leon over de SNES Mini en Gamescom (16:00 uur)


Wil je GamersNET RADIO live meemaken tijdens de opnames? Dat kan! Elke vrijdag zitten de presentatoren klaar om live onze radioshow te delen via ons GamersNET Twitch-kanaal, rechtstreeks vanaf ons gezellige GNHQ! Je wekelijkse live-portie GamersNET RADIO begint om 16:00 uur.

Peter en Leon zijn inmiddels bijgekomen van de E3 en sluiten daarom weer fris en fruitig aan voor een nieuwe uitzending van GamersNET RADIO. Natuurlijk wordt uitgebreid stilgestaan bij de SNES Mini, al is er ook aandacht voor de PS Plus- en Xbox Live-games van juli. Ook is er nieuws over de Gamescom!

Praat vandaag vanaf 16:00 uur LIVE mee via onderstaande Twitch-stream. Je kunt de volledige uitzending later ook terugluisteren via iTunes en GamersNET.nl.Klets ook gezellig met ons mee in de livechat of laat een mail achter voor de volgende aflevering via [email protected]!

Stream gemist? Geen ramp, de gehele uitzending is vanaf morgen terug te luisteren via GamersNET zelf. Op Twitch zijn de VOD’s van de livestreams per direct terug te kijken.

  1.   
    stan_the_manNL's avatar

    Guys! Zouden jullie misschien kunnen kijken of de upload naar iTunes goed gaat? Ik ben nu in Peru en heb zo een busreis van 12 uur te gaan. Het zou heerlijk zijn om (oude) GNRs te luisteren