Tweede plek is eerste verliezer… | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Nog altijd een der meest iconische race-spellen: Need for Speed: Underground 2. Bumpende soundtrack, harde races. Soms wellicht een beetje te hard, zo blijkt uit de beelden van onderstaande drag race. Als eerste finishen is prima, maar dit spel heeft geen genade voor zij die tweede willen komen. Check de Imgur-video en wait for it…

RIP second place


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Eet smakelijk!
 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  titel…

  Mijn spreuk.. hahaha Ik heb dit jarenlang gezegt.
  Toen wij nog actief waren in de motorcross. Heb altijd gezegd. een 2e plaats.. Dat is de eerste verliezer. Dan kan je beter 3e zijn dan heb je nog net wat behaald.. 2e plaats is eigenlijk de faalplaats.

  Neemt niet weg voor de mensen die in RL sporten een 2e plaats een mooie plaats is hoor.
  Maar zo voelt t voor mij. ik kan niet snel tevreden zijn met een 2e plaats.. Tenzij je echt merkt/weet dat de eerste plaats een nog veel hoger niveau hebben.

 2.   
  tranceguy's avatar

  Of ook wel vice-winnaar…. Klinkt toch wat positiever….