Gratis DLC en dubbele XP ter compensatie voor serverproblemen Friday the 13th: The Game

Wanneer we zeggen dat de servers van Friday the 13th bij de launch niet helemaal lekker liepen, drukken we ons zacht uit. De game was door de serverproblemen gedurende de eerste dagen na de release bijna onspeelbaar en dat wil uitgever Gun Media nu goedmaken. Daarom komt het met een dubbel XP-weekend en gratis DLC.

Onderstaande video toont het DLC-pakket, dat onder andere een retroversie van Jason Voorhees bevat (inclusief chiptune-muziek van Mitch Murder). Ook krijgen spelers 13.000 gratis customization-punten en is er voor iedere counselor nieuwe kleding beschikbaar. Als kers op de taart ontvang je tot en met morgen dubbele XP voor al je acties.

De content zou oorspronkelijk 20 juni al verschijnen, maar door technische problemen moesten sommige platformen even wachten. De Retro DLC is nu beschikbaar op alle platformen en volledig gratis te downloaden.

 1.   
  Thijs.'s avatar

  Toen ik zag staan : “Hey campers” dacht ik eerst dat het om CoD ging.
  Echter leuk dat de devs dit doen 🙂

  edit : hoezee dit is mijn 2000ste post 😆

 2.   
  MaTriXX's avatar

  M`n zoon wilt graag de game maar hoop op een steam aanbieding deze week.

 3.   
  gamerfriend01's avatar

  Iemand ervaring mee? Is hij de prijs van 30 euro waard? Gamersnet komt er een review?

 4.   
  Mark89NL's avatar

  Ik heb hem gespeeld maar de crashes schijnen nog te zijn het is wel een leuke game om ye doen maar speel hem wel met gewoon wat vrienden dan