‘Goed nieuws’ over Final Fantasy 15 op Gamescom

Op de E3 bleef het verrassend stil omtrent nieuwe updates voor Final Fantasy XV. Square Enix-marketingmanager Akio Ofuji heeft nu bevestigd dat dat een opzettelijke keuze was. Men heeft namelijk groots nieuws achter de hand gehouden voor de Gamescom, die in augustus plaatsvindt.

Regisseur Hajime Tabata bevestigde dat zijn team niet stil heeft gezeten en dat de vruchten van hun werk in Duitsland getoond zullen worden:

We’ve been extremely busy. We have to be sure to have some good announcements in the summer. I want to put out some good news during gamescom.
Hoewel Tabta noch Ofuji details wilde geven, is de kans groot dat we meer te horen krijgen over Episode Ignis, de eerstvolgende DLC-release voor Final Fantasy XV. Ook wachten we nog steeds op details rondom de multiplayer-uitbreiding Comrades. We horen dus meer op de Gamescom, die dit jaar tussen 22 en 27 augustus plaatsvindt.

 1.   
  sjaak19832015's avatar

  Hopelijk komen ze met nieuws over een pc aankondiging.

 2.   
  Papachico's avatar

  Geen idee waarom er een multiplayer moet komen en wat je er uberhaupt mee wilt bereiken.. Tis bijna net zo sip als dat domme VR vis spelletje dat ze willen toevoegen 😆

  Geef gewoon die update dat ik ook met andere characters kan spelen.. of voeg meer content en verhaal toe. Luister eens een keer naar je mensen en niet naar je geld. Activision V2.