Activision bevestigt standalone release Call of Duty: Modern Warfare Remastered

Een standalone release van Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered is door uitgever Activision eindelijk bevestigd. De geruchten waren er volop en vanaf nu is in ieder geval een losse release voor de PlayStation 4 een zekerheid.

Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered verschijnt, zoals het laatste gerucht al deed vermoeden, op 27 juni voor de PlayStation 4. Inderdaad, over drie dagen dus. De game krijgt een adviesprijs van 39,99 dollar. Het lijkt aannemelijk dat deze prijs ook in euro’s zal gelden. Deze release bevat de originele game en multiplayer mappen, maar dan met opgepoetste graphics. De extra mappen van het Variety Map Pack ontbreken.

Over een release voor de Xbox One en pc is nog niet concreet gesproken. Activision heeft alleen laten weten dat andere platformen volgen. De PS4-versie is dus vanaf dinsdag enige tijd ‘exclusief’. Op basis van eerdere geruchten lijkt de kans groot dat we de game over een maand op de andere platformen mogen verwelkomen.

Overigens is het prijskaartje voor de losse release wel opvallend hoog. Zeker als je ziet voor wat bedrag Call of Duty: Infinite Warfare momenteel verkrijgbaar is. De speciale edities van deze game, die eind vorig jaar verscheen, bevatten immers ook de remaster van Modern Warfare.

 1.   
  Thomaat1's avatar

  Hahahaha!

 2.   
  Nlsaint's avatar

  Echt niet te geloven ze willen echt nog verdienen aan hun grootste flop ooit.

 3.   
  Thijs.'s avatar

  30 euro max inclusief alle dlc. anders 15 euro. Plank helemaal mis geslagen Activision…. 😉

 4.   
  mmx's avatar

  drie weken en je haalt hem uit de boedelbak voor een klein prijsje .

 5.   
  Kamelot2's avatar

  lol 40 eu xD Geef er een 10 voor :p

 6.   
  Papachico's avatar

  ”Kamelot2″ schreef, "lol 40 eu xD Geef er een 10 voor :p"

  Haha, ik geef er 5 voor 😛

 7.   
  Batman360x's avatar

  Niet te geloven dit! 😆

 8.   
  mmx's avatar

  Als ze hun hersens hadden gebruikt hadden ze deze Cod beter direct los kunnen uit brengen maar activision vist nu behoorlijk achter het net .

 9.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Te laat, geen interesse meer.

 10.   
  NoobAssPlayer's avatar

  €30,- inclusief DLC was netjes geweest. Maar nee, Activision zal ons nooit tegemoet komen. NOOIT. Activision is die zure tante op je verjaardag die je altijd een kaart geeft, ZONDER geld erin.

 11.   
  3333/3333's avatar

  Activision is niet dom, gamers die dit niet aanzagen komen en +80 euro voor de legacy edition hebben neergelegd om de remaster te kunnen spelen zijn dom. Nu gaan ze nog een keer lekker cashen.

 12.   
  JaslanNL's avatar

  Haha heb ik net laatst de legacy edition voor een tientje overgekocht, dat zijn de betere prijzen, zeker met dit soort praktijken. Een 10 jaar oud spel, zonder DLC voor bijna nieuwprijs uitbrengen is achterlijk en disrespect naar de gamer die het spel misschien toch graag nog eens zou oppakken. Maar zoals eerder gezegd, Activision staat niet bekend om z’n gulheid.