Twitter-account Detroit: Become Human haalt uit naar Xbox-bezitters; tweet verwijderd

Er is niets mis met een beetje onderlinge competitie, maar het Twitter-account van Detroit: Become Human maakte het eerder deze week wel erg bont. Quantic Dream plaatste hierop de tekst “When you wake up and Detroit: Become Human is still a PS4 exclusive and you’re still an Xbox owner”, met daaronder een plaatje uit de trailer waar “face dilemmas” op geschreven is.


Het officiële account van Xbox was zelfs getagd in de tweet. Hoewel deze niet reageerde, waren er genoeg twitteraars die wel luidkeels hun onvrede uitten. Quantic Dream besloot dan ook al na drie uur om het bericht te verwijderen. Laat het een les zijn, kinderen: think before you tweet.

 1.   
  Tom's avatar

  Een beetje low-key moddergooien kan op zijn tijd leuk (en goed voor concurrentiewerking) zijn, maar dit is gewoon een stukje eersteklas op je eigen piemel rijden.

 2.   
  Pim Huberts's avatar

  Concurrentie geen problemen mee, want laten we eerlijk zijn zonder concurrentie waren games nooit zo goed als dat ze nu zijn. Maar om vervolgens een bash naar xbox gebruikers te doen over een game die nog geen eens uit is, en waarvan we nog geen eens weten of dit echt een ‘grote’ ps4 exclusieve gaat worden, vindt ik dit erg laag. zelf heb ik beide consoles maar staat mijn xbox stof te happen. Daarom hoopte ik ook dat xbox met E3 een paar exclusieve xbox games er in gooide van kwaliteit van uncharted, last of us etc, maar helaas heeft xbox me dit jaar weer niet kunnen verassen. 🙁

 3.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  zieke roast man.

 4.   
  Rolf31's avatar

  Wat zijn mensen snel op hun dick getrapt zeg. “Think before you react” zou eerder de les moeten zijn.

  Is het een handige tweet, nope. Moet je reageren… wederom nope. De kracht van niet reageren is zoveel maal groter dan wel. Als de tweet geen enkele reactie had gehad, dan was de media stunt mislukt. Zo doe je zulke zaken in de ban. De reacties echter, en dat zie ik op zoveel tweets etc, zijn werkelijk inhumaan. Fatsoensnormen gelden niet meer als je je kan verschuilen achter een alias. Trieste ontwikkelingen.

 5.   
  gamerfriend01's avatar

  De kwaliteit van hun game zag er al minder uit deze E3, ze zouden beter daar wat tijd in steken

 6.   
  someone else's avatar

  Haha houd wel van zo’n tweet. Heb zelf een xbox maar ben toch te skeer voor al die exclusives…

 7.   
  Bram_M99's avatar

  Wat onprofessioneel en kinderachtig

 8.   
  NoobAssPlayer's avatar

  Beyond Two Souls was een teleurstelling. Quantic Dream moet zich eerst nog bewijzen.

 9.   
  walkingfridge's avatar

  je zou haast denken dat downzilla dit heefd geschreven altijd met modder gooien kwal

 10.   
  tranceguy's avatar

  Beetje zwak gewoon… Als je er niet tegen kan,moet je het gewoon niet lezen, komop zeg… Zo erg is het toch niet allemaal… Moet je maar tegen kunnen hoor..

  Ik zou zo’n tweet dus totaal niet weghalen….

 11.   
  tranceguy's avatar

  Tom schreef, "Een beetje low-key moddergooien kan op zijn tijd leuk (en goed voor concurrentiewerking) zijn, maar dit is gewoon een stukje eersteklas op je eigen piemel rijden. "

  Dit is vrij hard maar moet je maar tegen kunnen… Ik zie het probleem totaal niet…