Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

De E3 was een flop! | Hot Koffie Show

De E3 was drukker dan ooit qua bezoekers, maar ook rustiger dan ooit qua games. Daarnaast werd er heel veel getoond wat pas in 2018 verschijnt. Maakt dat van de E3 een flop? Daniel en Peter vragen het zich af.

 1.   
  mattioza's avatar

  We kunnen niet zeggen dat het echt een slechte E3 was, op voorwaarde dat niet alles voor de persconferenties gelekt zou geweest zijn. Het verrassingseffect dat zo’n evenement moet hebben is daardoor helemaal weg, maar dat zagen we al voor de E3 aankomen.

  Vorige jaren waren er ook tal van aankondigingen waarvan de er nog helemaal geen releasedatum bekend was, maar dat zorgt toch voor een wow-effect.

  Voor mij was de Metro aankondiging het beste van de E3, puur omdat ik er zin in heb en dat deze nog echt een verrassing was.

  Stelling: Steam Direct is niet de oplossing voor de overbevolking games op Steam.

 2.   
  CHILLOZZ's avatar

  Sja SPIDERMAN was mijn grootste verassing..

  ik gaf in de week voor E3 nog aan: Alle titels op E3 Zouden BINNEN het jaar uit moeten komen. Daar was met name leon het niet mee eens. Gezien hij toen zei je wilt ook wat weten voor de toekomst.Maar nu is het dus allemaal te ver weg..
  En ik krijg de indruk dat de pers/bezoekers van E3 dit jaar ook veel minder konden doen gezien het nu een openbare bende was.. met gewone bezoekers.

  Begrijp me niet verkeerd. Ik vind dit ergens JUIST goed. Waarom zouden hun er niet mogen komen….

  Maar ze moeten dat anders aanpakken. Of op andere dagen. Of pers vroeger op de dag laten komen. Dat zei elke dag zoveel uur eerder de beursvloer op kunnen. Dan kunnen ze ook meer dingen behandelen.

  Buiten dat werkt het ook niet echt mee voor toppers als ze buiten de E3 om zelf elders persco’s willen gaan houden, denk hierbij aan een sony Die nu bewust geen klappers hebben gemaakt omdat ze dit dalijk op hun eigen show willen gaan doen. Als iedereen dit dalijk gaat doen komt er geen mens meer op E3 af.

  Ik heb het idee dat de echt hoogwaardige toppers anno 2017 vele malen langer op zich laten wachten.
  We kunnen dan wel de zogenaamde NEXT gen console hebben als er dan vervolgens niets speciaals uit komt binnen bepaalde tijd wat heb je er dan nog aan.
  En dat is nu nogal erg van kracht. Zie hoeveel remake’s er nu overal van zijn. Maar daadwerkelijk grafisch hoge games die het systeem echt flink onder de loep nemen…………. laten op zich wachten

 3.   
  Sixty's avatar

  ik kijk echt uit naar spiderman en God of War, voor mij was de echte winnaar toch Nintendo, want ja nieuwe kirby, yoshi en METROID PRIME 4!!!!!!!! remake van metroid 2 voor 3DS

  dus ja, Nintendo. ik ben alleen nog niet overtuigd van die rabbits mario, ik heb een kleine hekel aan de rabbits. maar wie weet.

 4.   
  Mark89NL's avatar

  Stelling wat was jullie favoriete oldskool game van vroeger

 5.   
  tranceguy's avatar

  Was allesbehalve een flop zul je bedoelen!