Ubisoft bevestigt dat Skull and Bones een verhaalmodus krijgt

De E3 van 2017 is afgelopen, maar dat wil niet zeggen dat we alle informatie al hebben die de verschillende uitgevers bereid zijn te delen. Skull and Bones was een van de grote verrassingen van de beurs, een piratengame die zowel solo als in coöp te spelen zal zijn. Op de beurs zelf lag de nadruk echter vooral op de multiplayer-kant van het verhaal. Ubisoft bevestigt nu echter dat Skull and Bones wél een singleplayer-campagne zal hebben.

Ubisoft belooft dat het geen campagne wordt die slechts als opwarmertje dient voor de multiplayer. Het bedrijf belooft iconische karakters en memorabele rivaalpiraten in de singleplayer. Op de E3 is slechts één modus getoond, maar volgens Ubisoft is die, in een ietwat ironische bewoording, slechts een topje van de ijsberg.

[Skull and Bones] will offer a narrative campaign which will be integrated into the game and will not be something aside of the multiplayer experience. In this campaign, players will encounter iconic characters and memorable rival pirates. More details will be shared at a later date.

We only showed Loot Hunt, one of our PvP modes in Disputed Waters. We like to say that this is just the tip of the iceberg of what we have to show for Skull & Bones.

In de laatste E3-vlog van dit jaar noemt Peter Skulls and Bones dé grote teleurstelling van de E3, dus het moet nog blijken of de verhaalmodus inderdaad goed is. Eerder beloofde Ubisoft ook een serieuze verhaallijn voor For Honor, maar in zijn review van de game merkte onze Daniël op dat het nog steeds aanvoelde als een opwarmertje voor de multiplayer.

Hoe dan ook, Skull and Bones komt pas uit in de herfst van 2018, dus in de komende maanden krijgen we vast meer informatie.

 1.   
  Bmaster99's avatar

  Ben nu al heel benieuwd naar deze game!!

 2.   
  Tom's avatar

  Weten we eigenlijk al of deze game ook een P2P-systeem zal inzetten voor de online gameplay? Ubi heeft er namelijk nog wel eens een handje van om in dezelfde valkuilen te vallen. Hoop dat ze van al dat gehannes rondom For Honor geleerd hebben.

 3.   
  Pim Huberts's avatar

  Dit was al wat ik hoopte want alleen een online multiplayer game als deze zou ik minder snel kopen, maar nu er een verhaal modus in zit heb ik onwijs veel zin in deze game!

 4.   
  Neolite's avatar

  Ik voorzie nu al genoeg problemen die ze achteraf weer op moeten gaan lossen. Ubisoft heeft net even wat te vaak gedonder gehad met nieuwe releases.

 5.   
  Moodey's avatar

  Inmiddels klopt mijn idee over games van ubisoft nu vaak wel, goed concept kut uitgewerkt.