De boxart van God of War is vrij timide

De nieuwe God of War gaat zich afspelen in een setting van de Noorse mythologie en krijgt een andere vorm van gameplay met een camera die je zelf kunt besturen. Wel blijft de nieuwe installatie net zo bruut en ontwikkelaar Santa Monica Studio is ook nu niet vies van blood ’n gore.

En daarom is het des te vreemder dat onderstaande boxart, die Sony en Santa Monica Studio naar buiten hebben gebracht, behoorlijk timide en kalm oogt. We zien Kratos met bijl en zijn zoontje Atreus in een Vikingboot staan omgeven door een mooie omgeving. Maar waar is de bruutheid van Kratos, de grimmige blik en het spattende bloed van mythische wezens? Het lijkt dit keer een andere aanpak, maar ach, als God of War maar net zoveel gore bevat.

Laat vooral in de reacties weten wat jij van de boxart vindt! God of War verschijnt begin 2018 exclusief voor de PlayStation 4.


[SCREENSHOTS]

 1.   
  Papachico's avatar

  Kalmte voor de storm zeg ik dan maar 😉

 2.   
  BearsRidingTanks's avatar

  Enige wat ik wil weten is hoe ze Kratos JR in de verplichte sex mini game gaan betrekken.

 3.   
  MikeGevers's avatar

  Ik vind het wel meevallen qua tamheid. Deze boxart bevat sowieso al meer wapens dan die van God of War 3 en God of War: Ascension bij elkaar, en ook de blik is niet bepaald vrolijk te noemen.

  Daarnaast is het natuurlijk zo dat de nieuwe God of War een nieuw begin voor Kratos is. Hij gaat niet meer te werk met de blinde woede uit de eerdere delen, dus ik vind een ietsje ingetogener (d.w.z: minder bloederig) hoesje er ook wel bij passen. 🙂

 4.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  De zoon van Kratos komt me bekend voor

 5.   
  Kroelbeertje's avatar

  Ik kom Harambe wreken schreef, "De zoon van Kratos komt me bekend voor"

  HAHAHAHAHHAHAHAH

 6.   
  kiesmaarwa's avatar

  Ik mis een beetje de Blades of Chaos / Athena…

 7.   
  Daan's avatar

  Ik vind hem tof! 😆

 8.   
  Rijstekorrel's avatar

  MikeGeversNET schreef, "Ik vind het wel meevallen qua tamheid. Deze boxart bevat sowieso al meer wapens dan die van God of War 3 en God of War: Ascension bij elkaar, en ook de blik is niet bepaald vrolijk te noemen.
  Daarnaast is het natuurlijk zo dat de nieuwe God of War een nieuw begin voor Kratos is. Hij gaat niet meer te werk met de blinde woede uit de eerdere delen, dus ik vind een ietsje ingetogener (d.w.z: minder bloederig) hoesje er ook wel bij passen. :)"

  Ik vind op zich ook wel erbij passen, het is nog best wel een mooie cover.

 9.   
  Neolite's avatar

  Het is geen bloederige cover, maar dat is in de huidige “sjw” cultuur ook niet meer te verantwoorden.

 10.   
  MikeGevers's avatar

  Neolite schreef, "Het is geen bloederige cover, maar dat is in de huidige “sjw” cultuur ook niet meer te verantwoorden."

  Ik weet dat het tegenwoordig hip is om de Social Justice Warriors erbij te halen als iets gamers niet aanstaat, maar ook dat kun je te ver doordraven.

 11.   
  Neolite's avatar

  Mwoah, in mijn ogen is het juist de game industrie die daar extreem in door draait. Kijk maar naar de laatste Mass Effect, de komende Call of Duty en eigenlijk alle games die heel geforceerd bepaalde genders erbij proberen te trekken.

  Om het over de film industrie nog maar niet te hebben…

 12.   
  MikeGevers's avatar

  Ik ben het met je eens dat de politieke correctheid doorslaat, maar ook de tegenreactie daarop gaat soms echt te ver. Door zelfs de minder expliciete box art van God of War te wijten aan de hedendaagse “SJW-cultuur”, geef je ze alleen maar credit waar dat niet op zijn plaats is.