Nieuwe map in Overwatch vanaf vandaag beschikbaar

Blizzard heeft vandaag de aangekondigde nieuwe map voor Overwatch vrijgegeven. Na weken testen op de PTR-servers is Horizon Lunar Colony nu voor iedereen te spelen op alle platformen. Naast de nieuwe map is er ook een patch uitgerold die aardig wat impact heeft op een aantal personages.

De grootste aanpassingen zijn voor Reaper. Zijn passive skill, The Reaping, waarmee je jezelf kan healen met de zielen van doodgeschoten tegenstanders, is verleden tijd. In plaats daarvan krijgt Reaper direct een healthboost van twintig procent, zodra hij op vijanden schiet. Verder zijn er kleine aanpassingen gedaan voor McCree en Roadhog. Eerstgenoemde heeft nu sneller vijanden in zijn vizier tijdens zijn ultieme aanval en bij Roadhog is de hitbox van zijn hoofd iets kleiner gemaakt. Headshots maken bij onze Australische vriend was volgens Blizzard net iets te makkelijk.

Ten slotte heeft Blizzard gekozen om twee Legendary Skins uit events toe te voegen aan de reguliere line-up. De Oni Genji skin en de Officer D.Va skin zijn vanaf vandaag in de reguliere Loot Boxes te vinden, terwijl ze voorheen enkel te verkrijgen waren via een crossover-actie met Heroes of the Storm.

[SCREENSHOTS]

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren