PayPal bevestigt begindatum voor Steam Summer Sale: 22 juni

Het begint er haast op te lijken dat PayPal en Valve een deal hebben voor de onthulling van uitverkoopdata, want zowel in 2015 als in 2016 lekte de betaalgigant de data voor de Steam Summer Sales, en ook dit jaar bevestigt PayPal eerdere geruchten dat we vanaf 22 juni flinke kortingen kunnen krijgen op Steam.

De eerdere geruchten kwamen op gang toen een screenshot uit een besloten ontwikkelaarsgroep op Steam zijn weg vond naar Reddit. Aangezien PayPal dezelfde datum noemt, lijkt het waarschijnlijk dat dit inderdaad de dag is dat Valve onze zuurverdiende centen gaat innen. Als het gerucht over de einddatum ook correct zijn, eindigt de Steam Summer Sale dit jaar op 5 juli.

Hoewel er dus nog niets écht officieel bekend is gemaakt, lijkt het erop dat we overmorgen weer in de verleiding worden gebracht met allerlei mooie gamedeals.

 1.   
  Thijs.'s avatar

  Vraag me altijd of dit soort dingen echt een lek zijn. Volgens mij is het meer media aandacht en natuurlijk super goeie reclame voor valve. Echter hoop ik dat er weer eens wat goeie titels in de sale komen en niet weer die 140 games die we allemaal inmiddels hebben

 2.   
  Puddingboom's avatar

  Ik hoop op een PUBG korting 🙄

 3.   
  Nitrix31's avatar

  Puddingboom schreef, "Ik hoop op een PUBG korting 🙄 "

  PUBG is al goedkoop, in ieder geval in vergelijking voor wat je ervoor krijgt. Kunnen andere spellen nog een puntje aan zuigen. Nee serieus, PUBG is iedere euro waard en je support de verdere ontwikkeling van de game er ook nog mee