Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered komt sneller dan je denkt?

Het is te bizar voor woorden, Activision weigert de standalone versie van Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered aan te kondigen terwijl er de afgelopen tijd legio lekken zijn geweest omtrent de shooter. En nu weer, want Charlie Intel komt wederom met een lek van de game, die er behoorlijk reëel uitziet.

Er zijn afbeeldingen verschenen van het fysieke doosje met prijs en al. Wel is er een nieuwe releasedatum opgedoken, namelijk 20 juni en dat is vandaag. Andere bronnen beweren dat de standalone editie van Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered op 27 juni uitkomt.


Dit blijft een raar verhaal, want Activision houdt de lippen stijf op elkaar. Zelfs na alle lekken en het wordt niets bevestigd noch ontkend, dus we moeten nog steeds afwachten.

 1.   
  Thomaat1's avatar

  Ben wel benieuwd hoeveel ign betaald heeft gekregen voor die tag op het hoesje.

 2.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  En ook duurder. Heel veel dachten dat het rond de $/€30,00 maar ik lees toch ook op diverse nieuws sites dan het 40,00 gaat worden.

 3.   
  mmx's avatar

  Daar had ik Infinity warfare voor gekocht en nu komt er wel een stand alone game beetje lullig tegen over de mensen die speciaal CoD iW gekocht hebben .Daarbij komt dat ik het nog duur vind ook .

 4.   
  Papachico's avatar

  mmx schreef, "Daar had ik Infinity warfare voor gekocht en nu komt er wel een stand alone game beetje lullig tegen over de mensen die speciaal CoD iW gekocht hebben .Daarbij komt dat ik het nog duur vind ook ."

  Was te verwachten dus ik vind t niet zo lullig.

 5.   
  Neolite's avatar

  Deze zat er al vanaf het begin aan te komen, naïef om te denken dat dit bij een extraatje van een in verhouding zeer slecht verkopende game zou blijven.

 6.   
  someone else's avatar

  Vind het naar wat ik op internet heb gezien ook een waardeloze remaster. Ze hebben pixels toegevoegd, meer niet. Er is niks aangepast aan de kleuren (ok dit is nog ok als je een oude game wilt houden zoals het was) maar gwn de menu’s hadden modern gemogen, de animaties van gunkick en reloaden, de symbolen van granaten in beeld. Alleen meer pixels vind ik geen remaster