WWE 2K18 heeft releasedatum en zet Seth Rollins op de cover

Ook dit jaar stappen we weer in de ring van WWE om flink kont te schoppen. WWE 2K18 verschijnt op 17 oktober en laat een aantal platformen achter zich. De game komt alleen nog uit voor de PlayStation 4 en Xbox One. De PlayStation 3, Xbox 360 en pc worden allemaal overgeslagen door 2K Games.


Zoals elk jaar staat er een WWE-vechter centraal in de game en heeft de eer om op de cover van de game te pronken. Dit jaar is Seth “The Kingslayer” Rollins de gelukkige en hij komt nu in een indrukwekkend rijtje met sterren die eerder op de cover hebben gestaan. Hij is dan ook erg blij dat hij gekozen is.
Following in the footsteps of other WWE 2K cover Superstars like Dwayne ‘The Rock’ Johnson, John Cena, ‘Stone Cold’ Steve Austin and Brock Lesnar, I now carry the torch and proudly represent a new generation of WWE Superstars.
WWE 2K18 krijgt naast de normale editie ook een Deluxe Edition en een Collectors Edition. Beide bevatten de Season Pass en Early Access tot WWE 2K18. De Collectors Edition krijgt nog onbekende fysieke extra’s die later dit jaar bekend worden gemaakt.

  1.   
    NickMartinez's avatar

    Een hele mooie cover met een van de beste!!

  2.   
    sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

    Hopelijk dat de showcase weer terug komt. Wat me echt geweldig lijkt is als ze hier een soort van RPG game van maken dan begin je als een 18 jarige en vanaf 1980 tot aan 2020 en al die legendarische superstars voor bij gaat lijkt me echt toff