Stemactrice Chloe keert niet terug in Life is Strange prequel

Ashly Burch, de stemactrice die de rol van Chloe op zich nam in Life is Strange, keert niet terug om haar stem te lenen aan Life is Strange: Before the Storm. Vanwege een staking van SAG-AFTRA, de Amerikaanse bond voor (stem)acteurs en televisie- en radio-artiesten, heeft ze dit besluit gemaakt, hoewel ze wel als consultant haar hulp aan de game biedt.

In een Twitter-bericht zei Ashley Burch het volgende:

Hey y’all, to the fans asking – I wasn’t able to reprise my role as Chloe in Life is Strange: Before the Storm due to the SAG-AFTRA strike.
In een latere tweet gaf ze aan dat zei desondanks blij is toch een rol te kunnen vervullen voor de prequel.
Chloe means a lot to me. Grateful for the opportunity to consult on her character.
Life is Strange: Before the Storm speelt zich af voor de gebeurtenissen van de oorspronkelijke game en draait hoofdzakelijk om de relatie tussen Chloe Price en Rachel Amber. Het spel is in ontwikkeling bij Deck Nine Games. De oorspronkelijke ontwikkelaar, DONTNOD, is ondertussen bezig met Life is Strange 2.

 1.   
  MikeGevers's avatar

  Ergens jammer, maar aan de andere kant vind ik het ook wel heel raar dat diezelfde stemactrice ook Aloy speelt in Horizon: Zero Dawn. Het heeft heel lang geduurd voor ik Aloy in haar stem hoorde in plaats van Chloe Price, dus in dat opzicht vind ik het niet erg dat deze prequel een andere stemactrice heeft 😛

 2.   
  Tom's avatar

  En vergeet natuurlijk niet dat ze ook Cassie Cage is. Rare overlap.

  Wel jammer dat Chloe niet terugkeert. Persoonlijk vond ik dat zij Max een narratieve boost kon geven, waar het hoofdpersonage daar zelf niet in slaagde. Zodoende maakte zij Life is Strange deels voor mij.

 3.   
  Mandamo's avatar

  @Tharduz,

  Chloe keert wel terug, ze zal alleen vertolkt worden door een andere stemactrice. Max zal daarentegen niet aanwezig zijn in de game.