Destiny 2 ook 30fps op Xbox One X

Toen Destiny 2 vorige maand werd onthuld, werden alleen de pc- en PlayStation 4 Pro-versies getoond. Hoewel de framerate van de pc geen cap kent, was al bekend dat die bij de PS4 Pro vastgesteld op 30fps. Fans die hoopten dat de Xbox One X-versie van het spel geen vastgezette framerate heeft of draait op 60fps, moeten we teleurstellen. Op beide consoles zal het spel draaien op 30 frames per seconde.

De director van het spel, Like Smith, wist dit mee te delen in een interview met Geoff Keighley:

It’s 30 frames-per-second on all consoles.
Over de resolutie van het spel werd echter niet gesproken, dus wellicht dat hier wel verschillen tussen de twee versies zijn.

 1.   
  Neolite's avatar

  Het probleem zit hem erin dat de het spel zowel op de Xbox One S als op de Xbox One X dezelfde server heeft. Dus in dat geval zou 60FPS een oneerlijk voordeel kunnen geven wat Bungie echt absoluut niet wil.

 2.   
  Leon 2.0's avatar

  Het lijkt me heel sterk dat dat de enige reden is. Het is ongetwijfeld ook gewoon een kwestie van onvoldoende kracht / andere grafische prioriteiten.

 3.   
  Thijs.'s avatar

  30 fps 🙄

 4.   
  mattioza's avatar

  Is toch een behoorlijke domper op de feestvreugde.

 5.   
  MikeGevers's avatar

  Neolite schreef, "Het probleem zit hem erin dat de het spel zowel op de Xbox One S als op de Xbox One X dezelfde server heeft. Dus in dat geval zou 60FPS een oneerlijk voordeel kunnen geven wat Bungie echt absoluut niet wil."

  60 FPS geeft spelers alleen een substantieel voordeel als de server ook een tick rate van 60 Hz heeft. Als Bungie de server vastzet op 30 Hz, zien spelers die op 60 fps spelen gewoon dezelfde informatie op het scherm, maar dan met wat meer gestroomlijnde animaties. Vlottere animaties staan niet per definitie gelijk aan oneerlijke voordelen ten opzichte van minder vloeiende animaties.

 6.   
  3333/3333's avatar

  MikeGeversNET schreef, "

  ”Neolite” schreef, "Het probleem zit hem erin dat de het spel zowel op de Xbox One S als op de Xbox One X dezelfde server heeft. Dus in dat geval zou 60FPS een oneerlijk voordeel kunnen geven wat Bungie echt absoluut niet wil."

  60 FPS geeft spelers alleen een substantieel voordeel als de server ook een tick rate van 60 Hz heeft. Als Bungie de server vastzet op 30 Hz, zien spelers die op 60 fps spelen gewoon dezelfde informatie op het scherm, maar dan met wat meer gestroomlijnde animaties. Vlottere animaties staan niet per definitie gelijk aan oneerlijke voordelen ten opzichte van minder vloeiende animaties. "

  Hogere framerate = minder verlies van detail bij beweging van en op het scherm. Dat geeft zeker wel een voordeel, ook met een lagere tick rate.

 7.   
  bullet0verdose's avatar

  pff maakt mij niks uit hahaha

 8.   
  Heccer's avatar

  Haha echt 6 teraflop en nu al een flop

 9.   
  Papachico's avatar

  Neolite schreef, "Het probleem zit hem erin dat de het spel zowel op de Xbox One S als op de Xbox One X dezelfde server heeft. Dus in dat geval zou 60FPS een oneerlijk voordeel kunnen geven wat Bungie echt absoluut niet wil."

  Bungie kan de nete krijgen met hun Destiny 2 aka niks meer dan een nieuwe DLC. Xbox One X is net uit en nu al worden mensen genaaid 😆

 10.   
  JaslanNL's avatar

  @Heccer: Hij komt pas 7 november uit, gaat hier en daar al richting uitverkocht en jij gaat dit plaatsen? Grapjas.

  @Papachico: Wederom, hij is nog niet uit. Destiny 2 komt ook pas 6 september, wie weet is het wel een gruwelijke game, maar met jouw insteek zouden de meeste games wel tegenvallen. Spijtig, want er is genoeg leuks.

 11.   
  Heccer's avatar

  Ik weet niet maar dit moet een killer zijn voor de gamers en nu al van Start met 30 fps terwijl de pc gewoon 112 poept. Maak ik geen grappen dat doet MS zelf met 6 flop

 12.   
  JaslanNL's avatar

  Tuurlijk, PC’s zullen ook altijd betere specs blijven uitpoepen. Het is alleen de vraag of mensen zo’n PC thuis hebben staan. Ik denk dat de meeste blij zijn als ze 30 fps halen met high settings. In dat opzicht haal je bij de X gewoon een console in huis waarbij je er vanuit mag gaan dat hij alles op high draait op een soepele 30fps, en dat voor een nette prijs.