Geüpdatete versie van top RPG Radiant Historia in 2018 naar Europa

Radiant Historia wist in 2011 hoge ogen te gooien op de Nintendo DS en de zeer nette score op Metacritic spreekt wat dat betreft boekdelen. Enig probleem was dat enkel importeurs in Europa van de game konden genieten; de RPG werd niet op ons continent uitgebracht. Iedereen die het spel om welke reden dan ook heeft gemist, krijgt daar alsnog de kans toe, want Radiant Historia wordt in geüpdatete variant uitgebracht op de Nintendo 3DS, ook in Europa.

De subtitel Perfect Chronology moet aangeven dat we met een update van het inmiddels zes jaar oude spel te maken hebben. Een verbeterde presentatie, nieuwe gameplay en toevoegingen aan het verhaal moeten ervoor zorgen dat de RPG ook voor oudgedienden een aangename verrassing vormt. We kunnen het spel begin 2018 verwachten.

Daarnaast is bekendgemaakt dat andere Atlus-titels ook de overstap naar Europa maken. Uitgever Deep Silver zal namelijk tevens Shin Megami Tensei: Strange Journey Redux en Etrian Odyssey V: Beyond the Myth naar ons continent brengen.

  1.   
    Noice!'s avatar

    Noice!