Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Wie gaat de E3 winnen? | Hot Koffie Show

Nog heel even en dan vliegen Tom, Leon en Peter richting Los Angeles voor de #GNE3! Tijd om voor te beschouwen met de vraag: wie gaat de E3 winnen?

 1.   
  Bacotje's avatar

  Ik hoop Activision en dat ze een COD maken waar iedereen van kwijlt!

 2.   
  UncreatedKoen's avatar

  Ik hoop op 1 ding maar hou mijn hart vast en dat is een releasedatum voor Kingdom Hearts 3. Als die er is ben ik een blij persoon!!!

 3.   
  CHILLOZZ's avatar

  ff serieus..

  denken jullie echt dat microsoft gaat stoppen om een console te maken…?? Nee dat zie ik toch niet gebeuren hoor….

  En nog even terug komende op E3. Is daar niet een regel voor dat wat ze laten zien ook binnen het jaar uit moet zijn ??

  Ik vind dat dit wel zou moeten.. Want om dingen te laten zien die je de komende paar jaar nog niet spelen is wat heb je daar dan aan. Als zoiets de show wint vind ik het sws NIET terecht.

  IMO moet alles wat op E3 te zien is ook binnen de tijd tot de volgende E3 is uitzijn gekomen.

  @peter… Ik zei het al meteen destijds bij heel het VR.. Dat gaat t uhm niet worden..
  A.R.. daarin tegen Daar zie ik wel een GROTE toekomst in komen. Dat zou mij ook leuk lijken.
  Dat hele VR is echt een mega gimic. Je hoort/ziet er niets meer van. Mensen die m hebben gebruiken m…. Alleen voor films te kijken…. Uhmmmm daar koop je toch geen VR bril voor. Met name een PSVR.. PLAYSTATION… das een console voor games…

 4.   
  CHILLOZZ's avatar

  @tom…

  Zit eens niej zo op dat toetsenbord te rammen joh… Wannuh herrie wahahah

 5.   
  Tom's avatar

  CHILLOZZ schreef, "En nog even terug komende op E3. Is daar niet een regel voor dat wat ze laten zien ook binnen het jaar uit moet zijn ??"

  Nee.

  Uitgevers betalen zelf de kosten van een stand op E3 en natuurlijk al helemaal die van hun eigen persconferenties. Als zij ervoor willen kiezen een slechte, nooit te verschijnen rip-off van Half-Life 3 zouden willen laten zien, kunnen ze dat gewoon doen. De ESA stelt verder geen regels aan de launchperiode of wat dan ook rondom de te tonen games. Dat is ook nauwelijks na te gaan en zou bovendien wat overbodige restricties zijn op de ‘klanten’ van E3.

 6.   
  Papachico's avatar

  UncreatedKoen schreef, "Ik hoop op 1 ding maar hou mijn hart vast en dat is een releasedatum voor Kingdom Hearts 3. Als die er is ben ik een blij persoon!!!"

  Ja opzich hoop ik daar ook wel op. Veel fun gehad met KH1 en 2. Nu begint het toch wel een soort “half life 3 story” te worden.

  Ik zou een nieuwe Fallout ook wel tof vinden. Of misschien een release date voor Cyberpunk 😛

 7.   
  JaslanNL's avatar

  ‘De E3 winnen’, dat insinueert dat het een wedstrijd is. Uiteraard willen uitgevers de mooiste producten laten zien en hopen ze dat wat zij maken het allerbest is. Maar een wedstrijd is het eigenlijk gewoon niet. Hoe kan een EA, Ubi of Bethesda concurreren met een Nintendo, PS of MS? Ze hebben geen consoles, alleen games, en soms zijn die nog exclusief ook. Is er een beker en podium voor de beste E3 productie? Nee.

  Smaken verschillen enorm qua games en presentatie. Daarnaast zijn er fanboyism, trollen en gesponsorde media. Een E3 is zo subjectief als wat, en toch word het door velen gezien als een wedstrijd. Ik zie het als platform waar uitgevers gamers met een open mond laten loeren naar nieuwe titels die er aan komen, maakt niet uit voor welk platform. Spectaculaire aankondigingen die met een glad praatje en bombastische beelden worden ondersteund. De uitgever plant een zaadje als aankoopidee voor een later moment in de komende jaren, zodat je met die uitgever in je hoofd blijft rondlopen. Puur marketing. Is degene die het zaadje het beste plant dan de winnaar? degene waar je het meeste herinneringen aan over houd, en je het liefst wat van aanschaft? Dan is het nog steeds subjectief.

  Natuurlijk is dit een beetje dieper op de materie in gaan. Als X1 en PC gamer hoop ik dat er voor die platformen een boel moois uitkomt. Maar ik gun het de PS en Ninty gamer net zo goed. Zolang alle uitgevers maar het beste van zich laten zien en zo veel mogelijk moois tonen. Zo blijft er goede concurrentie en blijven ontwikkelteams scherp en creatief. Op deze manier wint uiteindelijk iedereen. 8)

 8.   
  Turk–Life's avatar

  Re 7 is de enige vette game op de VR. Ik hoop zo erg dat er meer VR games gaan komen op de E3. Heb hopelijk niet voor niets zoveel geld uitgegeven aan de Vr bril.

  Daarnaast hoop ik heel erg op een Dying light 2 en een fallout 5.