Komt Ubisoft op de E3 met nieuwe Splinter Cell?

Het lijkt er op dat Ubisoft werkt aan een nieuwe Splinter Cell. Afgelopen week legde de uitgever namelijk een trademark binnen de categorie Splinter Cell vast.

Een duidelijk hint in de richting van een nieuwe titel binnen de reeks is het feit dat de trademark geen verlenging van de huidige is, maar het vastleggen van een nieuw gebruikersrecht. Wel is opmerkelijk dat de tags die in de omschrijving onder andere ‘multiplayer’ en ‘eSports’ zijn. Dat is eerste is niet zo verrassend, aangezien 2013’s Splinter Cell: Blacklist ook een multiplayer kende die goed ontvangen werd. eSports is echter een ander verhaal, wat erop kan wijzen dat Ubisoft ook met deze kant van de Tom Clancy-saga richting het competitieve van Rainbow Six Siege gaat.

Vorig jaar leek het er al op dat er nieuw leven geblazen werd in de serie, maar kwam de aap toch niet uit de spreekwoordelijke mouw. Wel heeft de Franse ontwikkelaar zonder een eventueel nieuwe podium voor Sam Fisher al een line-up om u tegen te zeggen, met onder andere Far Cry 5, South Park: The Fracture But Whole, en waarschijnlijk een nieuwe Assassin’s Creed. Wat denken jullie? Doet Ubisoft met deze reeks een gooi naar de titel ‘Beste show van de E3’?

 1.   
  tijn80's avatar

  DAT zou pas vet zijn!

 2.   
  JaslanNL's avatar

  Ik heb wel zin in een nieuwe Splinter Cell. Hopelijk dan wel met lokale co-op zoals Blacklist, Double Agent en Conviction ook prima deden. Altijd mooi wanneer jij sneaky probeert te zijn en je teamgenoot zorgt voor een onverwachte wending in het avontuur waardoor alsnog de hel uitbreekt, frustratiemomentjes gegarandeerd. Toch is het een genre waar van mij meer in mag gebeuren. Samen lastige situaties oplossen met meerdere uitkomsten mogelijk, ik teken voor.

 3.   
  gamerfriend01's avatar

  Maar hopelijk niet met open wereld zoals alle laatste Ubisoft games, gewoon sterke levels en single player is voldoende voor mij

 4.   
  Heccer's avatar

  Helemaal met de laatste 2 eens kom maar op

 5.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Yes please!!

  Laat Spies Vs Mercs ook weer terug komen.

 6.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Zouden ze dan eindelijk weer met een game komen die niet kut is vergeleken met Chaos Theory?