Koddige 3D-animatie van Skyrim verdient stage bij Pixar | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

The Elder Scrolls V: Skyrim, haast geen enkele liefhebber van RPG’s kon om deze gigant van een game heen. Sfeervol en groots, met bovendien een mooi achtergrondverhaal om het af te maken. Met precies die lore is 3D-animator VMComix de afgelopen twee jaar bezig geweest voor zijn eigen (korte) epos, de kortfilm die onder de naam ‘One They Fear’ op YouTube verscheen en uiteraard is gebaseerd op Bethesda’s klassiekertje.

Uiteraard is de animatie niet van wereldniveau, maar het is toch zeker blijk van enige vorm van talent. De subtiele humor, aardige bewegingen en een goed gevoel voor timing maken het dat VMComix wellicht een stage bij bedrijven als Pixar of DreamWorks aangeboden moet krijgen, maar beslis dat vooral voor jezelf:”


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Eet smakelijk!
Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren