Geheim alternatief einde van Fallout 4 duikt op | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Wie niet tevreden was met de oorspronkelijke eindes van het Fallout 4 hoofdnarratief kan eindelijk vergelding halen, nu er een alternatief en geheim einde van de survival-RPG is opgedoken. Wie zijn kaarten juist speelt bij de Institute factie in de verhaallijn, kan voortaan rekenen op een feestelijke zege voor de robot-achtige Synths…

Jammer genoeg is deze vrolijke finale niet officieel door Bethesda goedgekeurd, maar wij dienen een motie in om deze fan-made creatie van Sorenova gewoon in de canon op te nemen.


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Eet smakelijk!
 1.   
  Tom's avatar

  Getipt via onze Discord-server, door niemand minder dan onze Sander. Dank voor deze heerlijke video! 8)

 2.   
  Daniel Z's avatar

  Alternative facts!

 3.   
  Jerry97's avatar

  Hahaha ik heb Fallout 4 niet gespeeld, maar dit is echt geweldig!