Twitch Prime lanceert ook in de Benelux; meer exclusieve loot in games

De in september van vorig jaar gelanceerde abonnementsdienst van Twitch Prime is met ingang van gisteren in meer dan tweehonderd landen beschikbaar. De extra service die onderdeel maakt van Amazon Prime was voorheen ver gegrepen voor bijvoorbeeld Nederland en België, maar is nu ook hier voor 5,99 euro per maand te verkrijgen. Om de lancering te vieren, bedragen de kosten voor de eerste zes maanden tijdelijk 2,99 euro.


Met Twitch Prime elimineer je niet alleen alle reclames op het streamplatform (zonder daarmee uitzenders tekort te doen), maar krijg je ook tal van andere kleine extra’s. Nieuwe emotes om te gebruiken in de chat bijvoorbeeld, maar ook wat ‘vastere’ beloningen. Zo mag je elke maand op één Twitch Partner naar keuze abonneren (subtiele hint: ook GamersNET streamt viermaal in de week), maar kun je ook in bepaalde games rekenen op bonussen of unieke gear om te verzamelen.

Als kers op de taart krijg je als Twitch Prime-lid nu ook unieke voorwerpen in PlayerUnknown’s Battlegrounds, die momenteel razend populair is onder livestreamers. Gedurende de maand juni kunnen Prime-abonnees rekenen op een pakket vol exclusieve Twitch-goedheid in de online survivalgame.

Naast ‘PUBG’ doen ook games als Hearthstone en Smite mee met Prime-beloningen. In het verleden bracht dan ook het uitsluiten van de landen waar Twitch Prime niet beschikbaar was, veel online ophef met zich mee. Zo bedachten gamers complexe omwegen om alsnog aan een abonnement, en dus de exclusieve goedheid, te verkrijgen.

Ga jij een abonnement op Twitch Prime afnemen, of voelen de extra’s alsnog niet sterk genoeg om maandelijkse een paar euro bij Amazon neer te leggen?

  1.   
    Mark89NL's avatar

    Ik weet niet het klinkt wel aantrekkelijk voor mee emo’s maar het enige abo wat ik hou en wil is van GN 🙂