Zombiekliniek gespot in in Vietnam | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Er zijn bepaalde organisaties waar je als kersverse huidkliniek liever niet mee geassocieerd wilt worden. Een militaire organisatie die miljoenen mensen transformeerde tot rottend zombievlees, bijvoorbeeld. Toch is dat precies de situatie waarin het Vietnamese “Medcare Skin Centre” zich nu bevindt. Want hun logo lijkt wel verdacht veel op dat van de Umbrella Corporation uit Resident Evil… Een opzettelijke keuze, of zeer ongelukkig toeval?

Deze Lunchtip werd ingestuurd door DutchGamer-W-!

Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Eet smakelijk!
  1.   
    Jerry97's avatar

    Jammer dat ik de afbeeldingen niet kan zien op de app.