Groot Pokémon-nieuws op komst in speciale Nintendo Direct

Morgen vindt er een Nintendo Direct plaats in het teken van Pokémon. Wat er tijdens deze presentatie wordt onthuld of verteld, is niet bekend, maar Nintendo en The Pokémon Company beloven “groot nieuws”.

De livestream begint morgen om 16:00 uur (Nederlandse tijd) en is live te volgen via de website van Nintendo. Hoewel de Pokémon Direct slechts acht minuten duurt, volgt erna verder nieuws op de website van Pokémon.

Over wat er getoond gaat worden, houdt Nintendo zijn lippen vooralsnog stijf op elkaar. Er gaan echter al lange tijd geruchten over een Pokémon-game, die volgens een veelzeggende vacature zou verschijnen voor de Nintendo Switch. Het zou gaan om een derde versie van Pokémon Sun en Moon, genaamd Pokémon Stars.

Hoewel Nintendo geen grootschalige persconferentie houdt op de E3, beloven de Japanners wél dat ze groots uitpakken voor de bezoekers van de beurs, met veel speelbare games voor zowel de Switch als de 3DS. Wat er morgen dus ook onthuld wordt, het lijkt zeer waarschijnlijk dat er op de E3 meer van wordt getoond. GamersNET is met drie man vertegenwoordigd in Los Angeles, dus houd de site ook na morgen in de gaten!

 1.   
  RikZonderC's avatar

  Het zou een droom zijn als er een remake van Diamond & Pearl zou worden aangekondigd. Het is immers ook tien jaar na dato. Laten we het hopen! En een Pokémon voor de Nintendo Switch is natuurlijk ook geen slecht idee.

 2.   
  MikeGevers's avatar

  RikZonderC schreef, "Het zou een droom zijn als er een remake van Diamond & Pearl zou worden aangekondigd. Het is immers ook tien jaar na dato. Laten we het hopen! En een Pokémon voor de Nintendo Switch is natuurlijk ook geen slecht idee."

  Dus, een remake van Diamond & Pearl voor de Nintendo Switch? 😛

 3.   
  Rijstekorrel's avatar

  Pokemon avontuur op de switch kom maar op 😀

 4.   
  jelte23's avatar

  Ben heel erg benieuwd!! Een pokemon game voor de Switch of 3ds is altijd welkom!!

 5.   
  jelte23's avatar

  Die remake van diamond en pearl is sowieso als volgende aan de beurt in de main-series. Zou inderdaad erg tof zijn!!

 6.   
  Pim Huberts's avatar

  En remake van diamond en pearl op de switch zou legendarisch zijn, dat zou mij tevens ook de doorslag geven om een switch te kopen.