De E3 2017 is uitverkocht; registratie aan de deur bedraagt 995 dollar

De E3 2017 trapt volgende week af, en het is niets minder dan een full house voor de entertainmentbeurs te Los Angeles. Op de officiรซle E3 website laat organisator ESA weten dat vrijwel alle soorten toegangsbewijzen zijn uitverkocht. Wie zich aan de deur wil laten registreren als bezoeker (voor alle dagen), dient dan ook het schappelijke bedrag van 995 dollar te lappen.


Voor de ESA kenmerkt dit het eerste jaar dat men de E3 ook toegankelijk stelt voor de ‘gewone’ gamer. Anno 2017 is het schijnbaar niet enkel aan pers, sales-figuren en uitgevers zelf, maar ook aan Jan Alleman om over die bejubelde beursvloer te lopen. Een dagticket kostte aanvankelijk een dollar of 150 (als early bird), maar nu het evenement volgeboekt is, gaan de prijzen gewoon gestaag omhoog.

De vraag is natuurlijk wel of je als doodnormale game-enthousiast dan ook daadwerkelijk veel te spelen krijgt. Doorgaans was het zaak om op E3 afspraken te maken met verschillende partijen om titels te mogen bezichtigen, al kunnen we veronderstellen dat exhibitors nu ook publieke wachtrijen voor hun producten zullen organiseren.

Wij van GamersNET zullen volop verslag doen van ’s werelds belangrijkste game-beurs. Vanuit het thuisfront wordt al het nieuws en een handvol persconferenties bijgehouden, terwijl Peter, Leon en Tom naar Los Angeles afreizen om aldaar de vele nieuwigheden en de grootste titels te verslaan.

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  Dat is een koopje ๐Ÿ˜€
  Krijg je zeker elke huidige console erbij ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜†

  Ze zullen nog wel veel tickets aan de deur verkopen
  Volgens mij zijn de meeste mensen daar genodigde gasten toch ofniet..?

 2.   
  Leukste's avatar

  Dat is ook een manier om mensen te laten weten dat je vol zit.

 3.   
  ddos malos joker's avatar

  dit jaar was iedereen welkom chilloz ook ongenodigde gasten er was zelfs een tijd dat de kaarten gratis waren een actie .

 4.   
  Rijstekorrel's avatar

  995 dollar in nog geen 995 jaar leg ik dat neer haha, dan maar gewoon achteraf alles terug zien ๐Ÿ˜€

 5.   
  CHILLOZZ's avatar

  Rijstekorrel schreef, "995 dollar in nog geen 995 jaar leg ik dat neer haha, dan maar gewoon achteraf alles terug zien ๐Ÿ˜€ "

  ๐Ÿ˜† dit ja ๐Ÿ˜†

  Ik houdt gewoon de Gamersnet site in de gaten.. IMO is het ook echt een beurs voor de journalastiek. Daar zijn ze ook t meest op gericht geloof ik.

  Maar wij consument mogen daar GRATIS de vruchten van af plukken. We kunnen dalijk mooi alles zien/lezen wat GN te melden heeft. ๐Ÿ˜€

 6.   
  Prince's avatar

  Met genoeg geld kom je overal binnen. Ik kan allene maar denken hoeveel games je kan kopen voor 1000 dollar