Rocket League viert tweede verjaardag met grote update

Op 7 juli wordt het immer populaire Rocket League twee jaar oud en dat laat ontwikkelaar Psyonix niet geruisloos voorbij gaan. Op 5 juli rolt er namelijk een update uit met onder andere een nieuwe map, twee auto’s en Goal Explosions. Niet langer word je met een rotgang door de arena geslingerd als je een goal maakt, want met de nieuwe update kun je zelfs aanpassen hoe je jouw doelpunt wilt vieren. Denk aan een vuurwerkshow of metershoge vlammen om je tegenstander te laten zien dat je best wel goed bent.

De nieuwe arena met de naam Champions Field is gratis voor iedereen die Rocket League bezit. De twee nieuwe auto’s, Animus GP en Centio V17, zijn vrij te spelen door middel van de nieuwe Overdrive Crates die na een online wedstrijd worden verdeeld onder de spelers. Hierin zitten ook nieuwe wielen, antennes en andere accessoires om je strijdwagen te pimpen.

Psyonix belooft in de komende weken meer info los te laten over de Anniversary Update. Er staan onder andere nieuwe muziek en extra achievements op de planning.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Bram_M99's avatar

  Eigen goal explosions is echt enorm tof!

 2.   
  RikZonderC's avatar

  Die goal explosions zien er inderdaad heel erg tof uit! Top dat ze twee jaar na dato nog zo veel mooie nieuwe dingen weten toe te voegen!

 3.   
  CHILLOZZ's avatar

  nice doen ze lekker ๐Ÿ˜€
  en alles gratis wat wilt een mens nog meer ๐Ÿ˜€ gratis game gratis updates ๐Ÿ˜€

 4.   
  Downzilla's avatar

  Hier kan rockstar nog wat van leren

 5.   
  JuulsJo's avatar

  Oeh, die goal explosions klinken leuk!

 6.   
  JocabdeHaas's avatar

  Rocket league is dood. Amper genoeg spelers om 1v1s mee te vullen. ik zie dit als een laatste wanhoopspoging om het spel nieuw leven in te blazen

 7.   
  Prince's avatar

  Hopelijk geen crashende servers als bonus bij deze update. Jaja zure comment, maar Rocket League F’ed up big time vorige keer