FIFA 18 wordt vandaag aangekondigd

Ook dit jaar kan hij niet missen in de line-up van aankomende games: FIFA 18! Verrassend genoeg wordt de game niet tijdens EA Play, maar vandaag al aankondiging. Veel informatie over de onthulling is nog niet vrijgegeven. Wel meldde EA dat de onthulling op zijn YouTube-kanaal zal plaatsvinden.

Om het publiek alvast warm te laten lopen is FIFA 17 tot en met morgen gratis te spelen op PlayStation 4 en Xbox One. FIFA 18 zal uitgebracht worden voor de Playstation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc. Laat ons weten of je ernaar uitkijkt en welke nieuwe features je verwacht!

 1.   
  Thijs.'s avatar

  Fifa tja ik begrijp nog steeds niet dat mensen dit weer elk jaar kopen. Maar dat daar gelaten 🙄

 2.   
  Moodey's avatar

  Tuurlijk, waarom een jaar overslaan als je voor bijna 0 development iedereen dit deel toch weer koopt

 3.   
  Pim Huberts's avatar

  Snap nog steeds niet wat leuk is aan fifa. Ik snap als je voetbal fan bent dat je dit spel speelt maar waarom is dan aan het einde can het jaar FIFA in eens kut en een maand later speelt iedereen weer PRECIES dezelfde game? (Oké met een klein beetje aanpassingen die de meeste mensen zien als dlc) Jup daar betalen de mensen 60 tot 70 euro voor.

 4.   
  someone else's avatar

  Weer een kleine update met wat tweaks voor 70 euro? Wat heeft EA toch een heerlijke domme markt gevonden met fifa zeg. Bizar dat mensen het kopen. Ik heb het ooit gespeeld tijdens een ftp weekend en heb het 5min uitgehouden. Maar petje af voor ea voor deze geniale geldbron

 5.   
  mmx's avatar

  mijn broer word weer helemaal loco die heeft een xbox en speelt alleen FIFA 😆