Ubisoft teaset E3-persconferentie in video; bevat subtiele hints

Gisteren lanceerde Ubisoft zijn nieuwe logo en nu zien we het voor het eerst in actie: de ontwikkelaar heeft een teaser vrijgegeven voor zijn line-up op de E3. In de video, hieronder te bekijken, zijn sommige dingen overduidelijk te zien, maar er zijn ook subtielere hints te detecteren.

Uiteraard maken games als het meermaals uitgestelde South Park: The Fractured But Whole en het recent aangekondigde Far Cry 5 hun opwachting in de teaser. Maar het filmpje bevat ook een aantal stukken waarin gamebeelden zijn “verwijderd”, bedoeld als teaser voor wat we tijdens de persconferentie daadwerkelijk mogen verwachten met betrekking tot deze games: een nieuwe feature van Far Cry 5, bijvoorbeeld. Ook bewaart Ubisoft een gloednieuwe IP, waarvan het bestaan eerder al bevestigd werd, voor zijn persconferentie op de grootste gamebeurs van het jaar.

En dan zijn er nog de niet-zo-subtiele easter eggs in het filmpje van Ubisoft. De geruchten gaan al tijden de ronde over een nieuwe Assassin’s Creed, die zich in Egypte af zou spelen en vier keer zo groot moet worden als het vierde deel. Gisteren lekte er zelfs al een foto van een T-shirt met de vermoedelijke protagonist erop. En wat zien we in de intro van de teaser? Juist, een levensgroot beeld van een Assassin.

Een ander standbeeldbeeld dat te zien is in diezelfde introductie, is van een Rabbid, bekend van de Raving Rabbids-games die voor verschillende Nintendo-consoles zijn verschenen. Gezien de recente geruchten en gelekt artwork rondom Mario + Rabbids Kingdom Battle, lijkt een officiële onthulling dus nabij.

Check hieronder de teaser voor de teaser van Ubisofts plannen op de E3. De daadwerkelijke persconferentie vindt plaats op 12 juni om 22:00 uur.

 1.   
  RikZonderC's avatar

  Nee, de show wordt niet gehost door Aisha, nu is mijn hart gebroken. 😥 😥

 2.   
  420blazeit's avatar

  Knap hoe Ubisoft je elk jaar weer teleursteld maar je het volgende jaar toch weer enthousiast bent..

 3.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Ik ga wel Aisha’s grappen missen over hoe lang ze is

 4.   
  downzillaiseendownie's avatar

  we zullen zien

 5.   
  Downzilla's avatar

  420blazeit, dat noem je marketing en de goede wil van een naïve gamer.

 6.   
  Tom's avatar

  Blijft mooi om Leon Winkler nu in dit soort content van Ubisoft te zien. Altijd mooie momenten gehad met die gast, klein beetje plaatsvervangende trots op waar hij nu is.

 7.   
  Turk–Life's avatar

  Ben nooit teleurgesteld geweest in Ubisoft. Dus laat die games maar komen!