Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Geen E3 meer? | Hot Koffie Show

Tom en Peter schuiven aan voor een discussie over de E3 in deze Hot Koffie Show. Heeft de E3 in zijn huidige vorm nog bestaansrecht of moet het helemaal anders, of zelfs ermee kappen? Vergeet ook niet te reageren wat jij ervan vindt en drop vooral een nieuwe stelling!

 1.   
  mattioza's avatar

  Ik vermoed ook wel dat de E3 langzaamaan gaat doodbloeden.

  Een goed voorbeeld is de PlayStation Experience in december, is Sony al paar jaar mee bezig. En vorig jaar was het op E3 vrij pover qua PlayStation-aankondigingen om op het einde van het jaar vol uit te pakken tijdens hun evenement.

  Ze moeten ook niet voor elke game een groot event starten, gewoon de grote uitgevers zoals EA (zoals aangehaald), Ubisoft, Bethesda,… Kan je al meteen leuke show voor opzetten met materiaal van een 5-tal games.

 2.   
  Turk–Life's avatar

  Ik ben ook tegen kleine beurzen. Ik vind zo een week waarbij de WTF gehalte hoog is veel leuker. Dat effect wat je aankondiging na aankondiging krijgt. En dat je aan het einde van de E3 voor je zelf denkt van ‘oke welke vette games heb ik allemaal gezien’. Even een To do list aanmaken voor jezelf met games die je wilt pre-orderen 🙂

  Als ze dying light 2 gaan aankondigen gaat mijn jaar niet meer kapot. Dying light is de vetste game ever die ik ooit heb gespeeld! Pff ik voel al de kriebels in mn buik als ik dr aan denk 😛

 3.   
  tranceguy's avatar

  Juist niet… Lijkt me nogal duidelijk….