Ubisofts nieuwe logo is niet wat het lijkt… | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Gisteren nog trots uit de doeken gedaan, vandaag alweer geparodieerd. Het nieuwe Ubisoft logo kon uiteraard rekenen op wat creatieve respons vanuit de game-gemeenschap. Het frissen nieuwe uiterlijk heeft immers ook een keerzijde. Letterlijk.

Reddit-gebruiker _NITRISS_ kwam maar al te snel op de proppen met een ander aanzicht op Ubisofts verse en simplistische nieuwe embleem. Normaliter beschouwen we dit soort humor onder ons niveau, maar deze grap is dan wel erg sterk gevonden. Vandaar dat we deze creativiteit graag delen als Lunchtip van de dag. Geniet ervan:


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Eet smakelijk!
 1.   
  Pim Huberts's avatar

  Deze is inderdaad creatief gevonden, alleen jullie zeggen eet smakelijk terwijl ik naar een drol aan het kijken ben. Weet niet of ik dit smakelijk vindt maar grappig vindt ik het zeker!

 2.   
  sjaak19832015's avatar

  Haha dit slaat wel op hoe Ubisoft bezig is geweest de afgelopen jaren. Het stinkt zeker nog erger dan koeien poep? LOL

 3.   
  Ryan2000's avatar

  Wouw haha 😆 je moet er maar op komen!

 4.   
  Downzilla's avatar

  Post dan ook het yt filmpje van het 3d model erbij wat 4x gegild in de top comments staat. https://www.youtube.com/watch?v=-Z3lbT6QY7k

 5.   
  Tom's avatar

  Ik had haast, Zilla. Toch dank dat je ‘m even erbij heb gevat.

 6.   
  ShinySimon's avatar

  Dat logo ziet er echt te slecht uit voor worden hoor XD

 7.   
  Bosnegert's avatar

  wat een aversie jegens ubisoft weer. zo’n geweldige developer verdient niet zulke haat. stellen nauwelijks teleur.

 8.   
  downzillaiseendownie's avatar

  idd bosnegert