Blizzard onthult nieuwe map Overwatch en hint naar de volgende Hero

De meer dan dertig miljoen spelers van Overwatch kunnen zich opmaken voor een nieuwe map. Blizzard heeft bekendgemaakt dat we binnenkort elkaar het leven zuur kunnen maken op de maan. Horizon Lunar Colony wordt de nieuwste Assault-map in Overwatch en is de thuishaven van superaap Winston.

Volgens het verhaal achter Horizon Lunar Colony wilde de mens nieuwe stappen maken om de ruimte te verkennen. Uiteindelijk is zonder duidelijke aanleiding de communicatie tussen de Aarde en de Colony verbroken. Wat er daarna is gebeurd kan je zelf ondervinden tijdens het spelen op deze map. Er zijn kleine hints en teases verstopt waaruit je kan afleiden wat er precies met de bewoners van de Colony is gebeurd.

Eerder werd de nieuwe map al geteased door Blizzard en waarschijnlijk ook de naam van een nieuw personage. Volgens een nieuwsbericht uit het universum van Overwatch zijn er aanwijzingen gevonden waarom Horizon Lunar Colony van de radar verdween. Onderstaande afbeeldingen laat e-mailverkeer tussen Winston en andere bewoners van de Lunar Colony zien, waarin duidelijk te lezen valt dat het niet allemaal pais en vree is op de maan.

[SCREENSHOTS]

Vooral de laatste afbeelding is interessant, want dat laat zien dat er twee inwoners verdwenen zijn; Winston en de nog onbekende Hammond. Aangezien Blizzard een meester van het teasen is, zal het waarschijnlijk niet lang duren voor we weer een puzzelstukje krijgen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren