Personagelijst van Marvel vs Capcom: Infinite gelekt; geen X-Men aanwezig

De cross-over vechtgame Marvel vs Capcom: Infinite komt er in september aan, maar de volledige lijst aan speelbare personages is nu al gelekt door een NeoGAF-gebruiker onder de alias Ryce. De lijst toont 28 speelbare personages, maar een opvallend detail is het gebrek aan personages uit X-Men. Het personagerooster lijkt tot dusver op een aantal uitzonderingen na veel op de voorganger Ultimate Marvel vs Capcom 3 en ook het aantal beschikbare personages is van 50 teruggedrongen naar 28:

1. Arthur
2. Chris
3. Chun-Li
4. Dante
5. Firebrand
6. Jedah
7. Monster Hunter
8. Morrigan
9. Nemesis
10. Ryu
11. Spencer
12. Strider Hiryu
13. Mega Man X
14. Ant-Man
15. Captain America
16. Captain Marvel
17. Doctor Strange
18. Gamora
19. Hawkeye
20. Hulk
21. Iron Man
22. Nova
23. Rocket/Groot
24. Spider-Man
25. Thanos
26. Thor
27. Ultron

Ryce heeft in het verleden al informatie voor het spel gelekt die achteraf waar bleek te zijn dus ook dit lek lijkt aannemelijk. Waarom er geen X-Men beschikbaar zijn is niet duidelijk, maar het kan te maken hebben met lore van de Cinematic Universe die Marvel met de personages neer wilt zetten. Of er in de toekomst nog personages aan het rooster worden toegevoegd is nog niet duidelijk. Marvel vs Capcom: Infinite komt 19 septermber uit voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

 1.   
  tijn80's avatar

  Denk dat dit vanwege promotie-doeleinden gedaan is. Al deze karakters komen voor in films die binnenkort uitkomen. Voor X-men is volgens mij nog geen nieuwe film in de maak.

 2.   
  Master Messi's avatar

  Wat een zwakke move van Disney 👿 Van 50 naar 28 karakters? Dus 22 personages weg waarvan de helft bestaat uit Capcom en de andere helft uit voornamelijk Marvel X-Men? Of worden deze betaalde DLC? 😡 Wolverine en Deadpool voor 5,99 euro per stuk, de rest 2,99…X-Men bundle pack voor maar 24,99 😥

 3.   
  RiiLaKuma's avatar

  Master Messi schreef, "Wat een zwakke move van Disney 👿 Van 50 naar 28 karakters? Dus 22 personages weg waarvan de helft bestaat uit Capcom en de andere helft uit voornamelijk Marvel X-Men? Of worden deze betaalde DLC? 😡 Wolverine en Deadpool voor 5,99 euro per stuk, de rest 2,99…X-Men bundle pack voor maar 24,99 😥 "

  Ik vraag mij af in hoeverre het Disney is want het klinkt meer als een klassieke streek van Capcom. Ongetwijfeld komt er volgend jaar toch wel een uitbreiding in de vorm van Ultimate Marvel vs Capcom: Infinite of iets dergelijks.

 4.   
  Leon 2.0's avatar

  X-Men ligt al langer gevoelig bij Marvel. Niet Marvel/Disney heeft immers de filmrechten, maar Fox. Promotie voor X-Men in bijv. een game als deze, is in feite dus meer reclame voor Fox dan voor Marvel.

 5.   
  King of Heroes's avatar

  No Vergil, no buy.