‘Creatief doen’ met Fallout-glazen | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Hét meest iconische boegbeeld voor de Fallout-franchise: de Vault Boy! Deze vriendelijke en postnucleaire vriend staat je bij in de wasteland, maar vormt uiteraard ook een goede mascotte voor merchandise van de serie.

Zo gaf Bethesda ooit de licentie vrij om officieel Fallout drinkwaar te maken, maar daar kun je blijkbaar ook een creatieve compositie van maken. Reddit-gebruiker Karpaj toont hoe je ze vooral niet dient te gebruiken, maar we weten allemaal dat dit eigenlijk de enige manier is om deze game-glazen te stapelen…


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Eet smakelijk!
  1.   
    tijn80's avatar

    😆 😆

  2.   
    DB Ries's avatar

    😀