Hearthstone Wild Open – Rivalries kwalificaties aangekondigd voor 9 tot 11 juni

Met een prijzenpot van 25.000 dollar valt er binnenkort weer goed te beunen voor Hearthstone-professionals. Blizzard organiseert deze zomer de Hearthstone Wild Open – Rivalries competitie, waarin uiteindelijk 64 spelers van over de hele wereld (Europa inbegrepen) het tegen elkaar uitvechten in een best-of-five Conquest formaat. Om daaraan mee te mogen doen, moet je echter wel eerst uitgenodigd én door de regionale kwalificaties zien te komen.

Een uitnodiging voor de Wild Open – Rivalries krijgen is al een flinke prestatie, aangezien deze gebaseerd wordt op je positie in het Wild Ranked Play scorebord van je eigen regio. Hoeveel deze precies dient te zijn of waar je als speler in het topsegment moet zitten, is nog niet verklapt.


De aanvankelijke kwalificatierondes vinden plaats van 9 tot 11 juni, met de daaropvolgende play-off brackets gepland voor 1 en 2 juli. De regionale gevechten worden uitgevochten in de vorm van double elimination, waarbij uiteindelijk de top twee spelers uit Amerika, Europa en Azië doorgaan naar single elimination play-offs, waarbij ook de top twee uit China diens intrede doet.

Meer details over de Wild Open competitie, alsmede een aankondigingen over de bijbehorende livestream van het eSports-evenement, moeten nog volgen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren