Aardig mooie meid leert je goedkoop Junkrat uit Overwatch cosplayen | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Was je van plan ooit nog een leuke cosplay uit te proberen, maar zie je op tegen het soms dure en moeizame knutselproces? Geen zorgen, Imgur-gebruiker kittenkat is zelf ook een beginner, maar toont stapsgewijs hoe zij een budgettair Junkrat-kostuum in elkaar draait.

De prettig gestoorde bommenman uit Overwatch kan op nerdy beurzen en bijeenkomsten rekenen op aardig wat herkenning, al helemaal als je het flikt zoals deze dame het voordoet:

Meer stappen van het knutselproces zien? Check kittenkats volledige cosplay-verslag voor meer beeldmateriaal en bijbehorende uitleg!


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Eet smakelijk!
 1.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Toch jammer dat ze niet de toewijding heeft om ook gelijk haar rechterbeen te laten amputeren voor dat ijzeren been wat hij ook heeft

 2.   
  Tom's avatar

  Inderdaad wel een ontbrekend gemis. 5/10 no commitment

 3.   
  3333/3333's avatar

  Ik ben sowieso voor amputaties bij cosplayers.

 4.   
  MaTriXX's avatar

  Leuk gedaan maar ik zoek nog steeds de mooie meid op het plaatje 😛