Dit jaar eindelijk meer nieuws over Beyond Good & Evil 2, maar niet op E3

De roep om Beyond Good & Evil 2 is ongekend. Zijn voorganger, uitgegroeid tot een culthit, zorgde ervoor dat mensen naar een vervolg snakken, die vervolgens al veel te lang in ontwikkeling is. Ook hebben we al lang weinig van de game vernomen, maar maker Michel Ancel belooft dat we dit jaar eindelijk meer details mogen verwachten.

Mhhh , not sure that E3 would be the best place to showcase Bg&e2 but we ´re working on the game so sometime this year , you should hear about it !

En dan denk je, de E3 is perfect! Dat dacht Ancel niet, want we krijgen volgende maand op de beurs in Los Angeles niets te horen. Vorig jaar ontvingen we meerdere teasers, gingen zelfs geruchten dat Beyond Good & Evil 2 in 2018 moet verschijnen en een jaar lang exclusief zou zijn voor de Nintendo Switch.

Hopelijk krijgen we hier later dit jaar antwoorden op. Voor nu moeten we het hiermee doen..

  1.   
    sjaak19832015's avatar

    Deze game doet me denken aan de laatste release van Duke Nukem. Eigenlijk kunnnen we na 14 jaar enkel maar stellen dat door onze verwachtingen het alleen maar kan tegenvallen. Natuurlijk hoopt niemand hier op maar als we het voorbeeld van Duke Nukem Forever nemen dan is dat een middelmatige game gebleken bij de fans en mensen die van een jongere generatie komen lieten de game links liggen. Ik ben niet hier om Beyond Good & Evil 2 de grond in te trappen in tegendeel maar ik durf niet teveel van deze game te verwachten.