Nieuw artwork Far Cry 5 toont hedendaagse setting

Morgenmiddag wordt Far Cry 5 officieel onthuld, maar dat betekent niet dat we nu nog volledig in het duister tasten over deze shooter van Ubisoft. Afgelopen maandag bracht de Franse uitgever immers een viertal teasers naar buiten, waarin duidelijk werd dat we in Far Cry 5 afreizen naar Hope County, in het Amerikaanse Montana.

Dit bleek in lijn met eerdere geruchten. Hierin werd niet alleen vermeld dat Far Cry 5 de stap zou maken naar het Amerikaanse Montana, maar ook dat de game een spaghettiwestern in de negentiende eeuw zou zijn. Hier kunnen we nu echter een streep doorzetten, na het nieuwe artwork dat Ubisoft voorafgaande aan de officiële onthulling heeft vrijgegeven. De diverse automatische wapens laten duidelijk zien dat Far Cry 5 na een uitstapje naar de oertijd met Far Cry Primal weer terugkeert naar de hedendaagse tijd.

 1.   
  420blazeit's avatar

  Niet echt een geloofwaardige setting.. wel origineel voor Far Cry. Ben benieuwd.

 2.   
  MikeGevers's avatar

  Nice! We mogen hipsters doodschieten! 😛

 3.   
  MaTriXX's avatar

  Hillbilly`s

  🙂

 4.   
  JaslanNL's avatar

  *Montana

  Helaas toch Murica. Maar de teasers zagen er wel sferisch uit. Hopelijk word de game sterker dan de afgelopen twee, zeker nu ze ook wat meer tijd hebben gehad. Laten we hopen dat bij de onthulling een boel moois word getoond.

 5.   
  Leon 2.0's avatar

  JaslanNL schreef, "*Montana"

  Scherp. Geen idee waarom ik dat verkeerd getypt had. 😳

 6.   
  Downzilla's avatar

  MikeGeversNET schreef, "Nice! We mogen hipsters doodschieten! :P"

  Ubisoft kennende ben je er zelf ook één, of ze hebben het een keer goed gedaan en sylvester stallone ingehuurd om te voice acten hiervoor. En dan doen ze zijn body erin van toen die nog jong was. insta buy

 7.   
  MaTriXX's avatar

  JaslanNL schreef, "*Montana
  Helaas toch Murica. Maar de teasers zagen er wel sferisch uit. Hopelijk word de game sterker dan de afgelopen twee, zeker nu ze ook wat meer tijd hebben gehad. Laten we hopen dat bij de onthulling een boel moois word getoond."

  Soms vraag ik me wel eens af wat er mis was met Primal, ik vond het een geweldige game.
  Was misschien niet een game die perse de naam Far Cry had hoeven te hebben maar het was een zeer vermakelijke game vond ik.

 8.   
  Turk–Life's avatar

  Ik als grote Far Cry fan zeg het, far cry primal en far cry 4 waren geweldige games (net zoals de andere delen)

 9.   
  Kroelbeertje's avatar

  Na lange tijd weer eens (een beetje) Gehyped!

 10.   
  JaslanNL's avatar

  MaTriXX schreef, "

  ”JaslanNL” schreef, "*Montana
  Helaas toch Murica. Maar de teasers zagen er wel sferisch uit. Hopelijk word de game sterker dan de afgelopen twee, zeker nu ze ook wat meer tijd hebben gehad. Laten we hopen dat bij de onthulling een boel moois word getoond."

  Soms vraag ik me wel eens af wat er mis was met Primal, ik vond het een geweldige game.
  Was misschien niet een game die perse de naam Far Cry had hoeven te hebben maar het was een zeer vermakelijke game vond ik."

  Eens. Het is ook een top game, heb hem compleet uitgespeeld. Toch heb ik het idee dat er meer uit kon worden gehaald. Na een aantal uren heb je het riedeltje wel aardig door. Far Cry 2 en 3 introduceerden steeds meer nieuws tegenover hun voorganger. Far Cry 4 deed dat maar minimaal. Primal, afgezien van de setting, borduurde hier rustig op voort. Op zich is dat natuurlijk prima, de Far Cry fan houd wel van dat sausje. Al zou het mooi zijn als ’t onderste uit de kan word gehaald. Dus als voorbeeld, nog iets meer verhaal, side quests waardoor je de karakters en wereld meer leert kennen. Meer motivatie om na 30 uur speeltijd weer de game op te starten, omdat er nog echt iets nieuws valt te ontdekken.

 11.   
  mattioza's avatar

  Primal was een prima game, maar miste toch de typische Far Cry-vibe om het een echte topper te noemen. Vermoedelijk gooien ze in dit deel weer een gezonde dosis absurde humor en badguy met karakter. Heb er wel zin in. 🙂