Grand Theft Auto 5 meer dan 80 miljoen keer verscheept

Grand Theft Auto 5 is inmiddels meer dan 80 miljoen keer verscheept, zo laat Take Two weten in haar rapport van het fiscale jaar 2017. De game is sinds de laatste meting in februari vijf miljoen keer verscheept.

De baas van Take Two, Strauss Zelnick, geeft aan dat de game nog steeds goed verkoopt door een nieuw publiek vanwege de doorlopende verkoop van de PlayStation 4 en Xbox One. Verder is 75 procent van de verkoop goed voor fysiek en 25 procent van de verkoop is digitaal.

The title continues to attract and delight new audiences, especially as the installed base of PlayStation 4 and Xbox One expands further.
Tot aan Red Dead Redemption 2 zal GTA 5 en vooral GTA Online een goede opbrengst blijven leveren voor Rockstar en Take Two.

 1.   
  Bram_M99's avatar

  Echt enorm verdiend, super tof.

 2.   
  CHILLOZZ's avatar

  heel mooi, En GTA is en blijft mijn favo game… Maar ze mogen wel eens met nieuws naar buiten komen voor/over een GTA VI.

  Altijd zo zonde dat rockstar gta steeds langer lijkt te willen gebruiken alvorens er een nieuw deel aan komt.

  Nu word GTA online wel steeds nieuw leven in geblazen wat ze ook echt goed doen.

  Maar IMO mag een GTA best wel eens in de 3 jaar gelanceerd worden. we zitten nu meer riching het dubbele… 6 jaar voor 1 deel…. Als t niet nog langer word… Das zonde…

 3.   
  Henkiecola's avatar

  @CHILLOZZ eerst moet red dead nog uitkomen dus denk dat GTA VI nog wel even op zich laat wachten, toch speel ik GTA Online nog aardig veel

 4.   
  sjaak19832015's avatar

  Henkiecola schreef, "@CHILLOZZ eerst moet red dead nog uitkomen dus denk dat GTA VI nog wel even op zich laat wachten, toch speel ik GTA Online nog aardig veel"

  Ja ik denk dat er voor 2020 geen GTA VI gaat verschijnen.

 5.   
  someone else's avatar

  Ik denk dat ze wachten tot echt niemand het meer speelt voordat ze een nieuwe uit te brengen om de hype ongezond groot te maken. En 5miljoen verkopen in 3 maanden is voor een game van bijna 4 jaar oud ook verre van slecht, zal ze ook niet per se laten haasten met het volgende deel

 6.   
  tranceguy's avatar

  Verbaasd me niks… Gaan nog wel ettelijke miljoenen bij komen ook…