Red Dead Redemption 2 verschijnt pas na maart 2018

Het viel niet geheel als een verrassing uit de lucht toen Red Dead Redemption 2 werd uitgesteld, eerder deze week. In plaats van een release dit najaar moet de western van Rockstar Games in de lente van 2018 in de winkel liggen. Nu is ‘lente’ alsnog een breed begrip en in een rapport wordt de releasedatum verder ingekaderd.


De lente duurt van maart tot en met mei, maar in het recente rapport geeft uitgever Take Two aan dat Red Dead Redemption 2 gepland staat voor het fiscale jaar van 2019. En laat het fiscale jaar van 2018 nou net eindigen op 31 maart 2018. We kunnen er dus van uitgaan dat de game in april of mei verschijnt, waar we wellicht een release in maart heel erg gehoopt hadden.
Red Dead Redemption 2 is now planned for release worldwide in Spring 2018 (fiscal year 2019) for PlayStation 4 and Xbox One.
Door het uitstel daalde de waarde van de aandelen van Take Two met 9 procent, maar kunnen Rockstar en de uitgever het nieuwe fiscale jaar wel goed beginnen. Tenzij het spel opnieuw wordt uitgesteld, niet per se onaannemelijk..

Red Dead Redemption 2 verschijnt voor nu in de lente van 2018 voor PlayStation 4 en Xbox One.

 1.   
  stan_the_manNL's avatar

  Nooooo

 2.   
  Ryan2000's avatar

  Pff, vooruit dan maar

 3.   
  Rijstekorrel's avatar

  Jammer maar ach ik vermaak me wel met andere spelletjes en series